Hi, het is natuurlijk al een beetje lente en het wordt steeds warmer hier in Nederland. Daarom laat ik jullie vandaag 5 leuke nagellakjes zien voor in de lente. Kijk je mee?

450 Daisy Days – Rimmel London

1

Als eerste deze vrolijke gele kleur. In de lente schijnt de zon niet altijd dus dan kan je met deze leuke gele kleur zorgen voor het zonnetje! Het is een beetje een pastelkleur wat ik zelf heel erg mooi vindt en hierdoor is het ook erg makkelijk te combineren met andere kleuren in je kleding.

249 Go Ginza – Essie

2

Dan dit nagellakje. Deze lila/roze kleur is heel lief en is ook echt geweldig voor de lente! Sowieso ben ik echt een fan van de essie nagellakjes maar deze is echt gewoon geweldig. Oke je hebt vast wel door dat ik het geweldig vindt maar het is dus weer een mooie pastel kleur wat heel fijn is voor de lente.

The Gold Shoulder – Nicole by OPI

3

Dan deze glitter nagellak. In de lente is het soms ook wel leuk om een iets gewaagdere nagellak op te doen voor bijvoorbeeld een feestje. Deze is echt geweldig voor dit soort gelegenheden aangezien het een hele kleine glitter is en het een mooie ‘shine’ heeft. Het is dus niet te opvallend en lekker subtiel voor de lente.

322 Neon Fest – Rimmel London

4

Dan heb ik nog een lakje van rimmel londen. En deze is wel echt een knaller. Naast de mooie pastelkleurtjes houdt ik ook heel erg van de wat fellere kleuren in de lente om echt een statement te maken. Wel kies ik zoals ook hier voor een wat donkerdere felle kleur anders komt het heel erg goedkoop over. Dus een mooie donkere maar wel felle roze kleur doet het ook erg goed in de lente.

110 Birthday Suit – Sally Hansen

5

Als laatste heb ik deze mooie witte kleur. Eigenlijk kan een witte kleur altijd wel maar ik vind het toch vooral mooi in de lente en de zomer. Van een witte nagellak lijk je ook nog eens bruiner en aangezien ik niet echt bruin wordt in de zomer is dat helemaal top! Dus als je geen zin hebt in een vrolijk kleurtje op je nagels is een mooie witte nagellak ook altijd een optie.

Dit waren dan mijn 5 nagellak aanraders voor de lente. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en ook wat aan mijn tips hebben. xx

Wat vinden jullie een mooie nagellak in de lente?

4 gedachten over “5x leuke lente nagellakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s