Hi, vandaag zoals beloofd wat meer informatie over de ‘girlboss it is’ interviews. Gisteren kwam er een update online en daarin was te zien dat er elke zaterdag een interview komt met een echte girlboss. Vandaag dus wat meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden!

Wat houdt het in?

Elke zaterdag zal er nu dus een interview online komen met de meest inspirerende vrouwen die een eigen bedrijf runnen. Denk hierbij aan vrouwen met een blog, restaurant, modemerk maar ook een miljoenenbedrijf. Op deze manier kom je meer te weten over hoe het ondernemen is en deze interviews zullen ook als inspiratiebronnen kunnen werken voor als je zelf ook wilt gaan ondernemen!

Aanmelden

Heb jij je eigen bedrijf/blog en lijkt het je leuk om geïnterviewd te worden en hierbij op mijn site te komen en natuurlijk een vermelding naar de site/bedrijf te krijgen, vul dan hieronder het contactformulier in en dan krijg je de vragen opgestuurd!

Nou dit was de informatie over de interviews. Ik hoop dat jullie allemaal je gaan aanmelden en dan zie ik jullie morgen weer. xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s