Hi, zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was het de laatste tijd een beetje stil rondom mijn blog. Dit komt omdat ik een toetsweek had en ook had ik niet meer echt de inspiratie en motivatie. Ik wil vandaag dus even een korte update geven over hoe het op mijn blog verder gaat.

Ik wil voor mijn blog vooral zorgen dat ik het zelf leuk blijf vinden en daarom heb ik besloten om niet echt vaste upload dagen vast te gaan stellen. Dit geeft me dan gewoon de vrijheid en zo kan ik leuke artikelen blijven schrijven! Wel wil ik elke zondag een leuke printable blijven uploaden (of leuke achtergronden) maar verder zijn er geen vaste upload dagen meer. Komende maandag gaat dit in en zal er wel een artikel online staan!

Ik hoop dat jullie het begrijpen en alsnog met heel veel plezier mijn artikelen gaan lezen en als je nog suggesties hebt voor artikelen, laat ze dan hieronder zeker even weten. Tot maandag dan maar! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s