Hi, ik heb weer eens een review voor jullie en dit keer van een heel erg leuk product! Je hebt het de afgelopen maanden vast wel eens voorbij zien komen, nail powder. Poeder waarmee je nagels als spiegels kunt krijgen. Ik wou dit al een lange tijd proberen en toen ik dit product van essence tegenkwam heb ik het meteen gekocht. Wat ik ervan vind lees je hieronder.

3

Hoe gebruik je het?

Je hebt een poeder in een doosje zitten en hierbij heb ik ook de bijbehorende topcoat gekocht. Deze zorgt er dan voor dat de glitters niet meer los laten. Wat je moet doen om dit product te gebruiken is eerst je nagels lakken en ik heb dit met een zwarte nagellak gedaan omdat ik dat steeds voorbij zag komen op instagram etc. Daarna laat je het even drogen en kan je met de poeder aan de slag. Je wrijft de poeder eigenlijk in de nagellak en hierna breng je de topcoat aan.

2

Het product

Het product zelf werkt wel fijn opzich. Wel zou ik je aanraden om een kwastje of iets te gebruiken voor het aanbrengen van de poeder aangezien alles onder de glitters gaat zitten. De poeder blijft er goed in zitten en met de topcoat geeft het niet af wat erg handig is zo met al die glitters

Eindresultaat

Met het eindresultaat ben ik wat minder tevreden eigenlijk. Je ziet namelijk heel erg dat het allemaal een soort van losse glitters zijn. Het vormt niet echt een geheel. Dus het spiegel effect heb je helaas niet maar verder is het opzich wel mooi.

4

Conclusie

Ik weet de prijs niet helemaal meer maar voor essence zal dat zeker niet hoog zijn en in de verhouding prijs/kwaliteit ben ik wel tevreden. Het is niet zoals ik gehoopt had maar voor een merk als essence heeft het wel een fijne werking en ben ik wel tevreden. Ik zou wel nog een keer een andere kopen om het uit te testen aangezien ik wel echt dat spiegeleffect een keer wil hebben.

Dit was dan alweer de review, ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot vrijdag! xx

Wat vinden jullie van het product?

 

2 gedachten over “Essence metal shock nail powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s