Hi, vandaag heb ik een review van een heel erg leuk product! Ik heb namelijk alweer een hele tijd geleden bij Iris van thebeautymagazine.nl een highlither gewonnen en het is de rainbow highlither van I Heart Make-Up! Deze wou ik al uitproberen en toen had ik hem dus gewonnen dus ik heb hem uitgebreid getest voor jullie!

foto-2

Toen ik deze higliter voor het eerst zag dacht ik dat het veel te heftig zou zijn door al die verschillende kleurtjes maar mijn mening is wel wat veranderd na het uittesten van het product. Oké ik heb even voor jullie opgezocht wat de prijs van deze highlither is en hij is €6,49 en dat vind ik persoonlijk totaal niet duur! Voor degene die het fijn vinden om te weten zet ik hieronder even het lijstje met de ingrediënten neer. (Het is in het Engels)

mica, dimethicone, nylon 12, magnesium aluminum silicate, propylparaben, methylparaben: CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77742, CI 15850, CI 77288

De ingrediënten zeggen mij persoonlijk niet zoveel maar voor de mensen die dat graag willen weten heb ik het even vermeld!  Dan gaan we nu even door naar de swatches en de kwaliteit van de highlither.

 

foto-3

Dit zijn de kleuren en links zie je gewoon de linker kleur uit het doosje! De kleuren zijn goed gepigmenteerd alleen de gele is iets minder gepigmenteerd. Verder voelen de poeders erg zacht aan en brengen mooi geleidelijk aan. Wel vind ik dat de highlither erg glitterig is het had van mij wel iets minder mogen zijn. Als je het geheel, dus alle kleuren, mengt krijg je een best wel koele highlither die vooral in de winter mooi staat. In de zomer zou ik gewoon alleen de gele en roze bijvoorbeeld mixen zodat het wat warmer is. De conclusie is dus dat ik de highlither erg goed vind en ook zeker voor die prijs want je krijgt ook best wel veel product voor een laag prijsje.

Dit was de review! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en heb jij ook deze highlither? Of wil je hem graag? Vertel jouw mening hieronder in de reacties! XX

8 gedachten over “Unicorns Heart review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s