Hi, vandaag ga ik een leuke tag invullen voor jullie en dit is de ‘Another blogging tag’ en ik kwam deze tegen bij Mandy van BellaMandy.

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Op dit moment ben ik opzich wel erg tevreden over mijn layout en blog in het algemeen. Nou zou ik over een aantal jaar, als ik dan nog blog wel mijn hele site nog een keer willen veranderen maar nu ben ik erg tevreden met hoe het er uit ziet!

Doe je alles voor je blog alleen?

Ja. Ik heb wel mijn blog bij wordpress wat ervoor zorgt dat ik me niet bezig hoef te houden met het onderhoud maar de teksten en foto’s maak ik allemaal zelf en dat vind ik super leuk om te doen!

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Ik denk dan een 7. Ik zou nog wel wat betere teksten willen schrijven en het is natuurlijk niet zo professioneel als het bij sommige andere bloggers is dus daarom een 7.

Verdien je geld met bloggen?

Nee, op dit moment niet. Het is voor mij ook helemaal niet de intensie om te bloggen voor het geld. Ik doe het gewoon omdat ik het heel erg leuk vind om te doen en zo gewoon mijn verhaal kwijt kan!

IMG_3341

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Ik kan zo snel niet echt een nadeel verzinnen. Ik denk dat het ook komt omdat het voor mij gewoon een hobby is en ik het doe als ik er zin in heb. Ik heb ook niet echt iets minder leuks meegemaakt maar dat heeft denk ik ook weer te maken met het feit dat mijn blog gewoon niet zo groot is en veel bezoekers heeft!

Hoe vaak wordt je blog maandelijks bekeken?

Dit verschilt per maand natuurlijk heel erg maar ik denk gemiddeld tussen de 500 en 1000 keer per maand.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik blijf op een blog hangen als de layout er aantrekkelijk uitziet en ik mooie foto’s zie. Dit vind ik zelf altijd wel verzorgd eruit zien en dan zie je ook dat er tijd in is gestoken. Ik klik denk ik niet heel erg snel weg maar als ik niet echt content zie die me aanspreekt zou ik wegklikken.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Ja ik heb natuurlijk mensen leren kennen maar met veel heb ik geen contact zegmaar. Wel met Annelot van Thelifestylebeautybag.

Ontwerp zonder titel (26).jpg

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Ik heb natuurlijk een lifestyle blog met af en toe ook wel wat beauty en fashion en ik blog ook wel over persoonlijke dingen maar dan niet met adressen bijvoorbeeld of foto’s van waar ik woon.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Ik zou opzich wel door willen gaan met bloggen. Wel wil ik het altijd lekker als hobby doen en het niet als een verplichting zien. Wel zou ik dan mijn blog wat professioneler willen maken in de loop der jaren. En als antwoord op de laatste vraag, ik zou alleen stoppen als ik het niet meer leuk vind of het gewoon te druk heb!

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Dit vind ik een lastige. €50.000 is veel geld, maar ik vind het bloggen ook heel erg leuk om te doen! Maar om dan toch een antwoord te geven zou ik het wel doen en daarna gewoon een nieuwe blog starten! Moet kunnen toch?!

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Om te bloggen gebruik ik natuurlijk mijn laptop, een macbook air. Verder gebruik ik mijn telefoon voor de foto’s en ja verder eigenlijk niet echt iets.

Dit was de tag! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en neem hem gerust over. Tot de volgende keer xx

Welk cijfer geven jullie mijn blog?

8 gedachten over “Another blogging tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s