Hi, vandaag heb ik weer eens een review voor jullie! Dit keer laat ik jullie de nieuwe nagellak van sally hansen zien met argan olie! Wat de olie doet en wat ik van de nagellak vind zul je allemaal lezen, lees je mee?

De argan olie

De argan olie in de nagellak heeft een verzorgende werking, zo blijven je nagels mooier en worden ze sterker door de olie die in de nagellak zit. Erg fijn dus want zo heb je en verzorging, en een leuk kleurtje op je nagels.

3.jpg

Het flesje

Het flesje is zoals altijd erg mooi. Het heeft een soort rosé gouden dop wat ik erg mooi vind. Verder staat bovenop natuurlijk de naam van de kleur en ik heb nummer 200 Powder Room.

Het kwastje

Ik ben een groot fan van de kwastjes van sally hansen. Ze zijn erg mooi rond en plat waardoor het lakken een stuk makkelijker gaat.

4.jpg

De nagellak

De nagellak heeft een soort metalic glans met een kleine glitter erin. Verder is het een soort nude/rosé kleur. Een ideale kleur voor een simpele dag dus! Verder is het ook een erg dekkende nagellak. Aan een laagje heb je genoeg en het droogt erg snel wat ook fijn is!

1.jpg

Conclusie

Ik ben zoals je kunt zien dus erg tevreden over deze nagellak. Ik vind het een mooie kleur en de formule werkt erg goed. De nagellak blijft tevens ook redelijk lang zitten wat natuurlijk super handig is. Eigenlijk heb ik geen minpunten dus ik raad jullie deze nagellak (of een van de andere kleuren) erg aan!

Dit was de review! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er iets aan hebben gehad! Tot de volgende keer. xx

Wat vinden jullie van de nagellak?

 

3 gedachten over “Sally hansen met argan olie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s