Hi, vanaf nu ga ik jullie elke maand op de eerste zaterdag van de maand mijn bullet journal laten zien! Ik laat jullie hierbij mijn maandelijkse en weekelijkse pagina’s zien! Kijk je mee?

Voor januari heb ik mijn bullet journal erg rustig gehouden en heb ik gekozen voor een soort vuurwerk thema!

Voorkant

2

Ik heb de voorkant deze maand redelijk rustig gehouden en met brushletters january geschreven. Verder heb ik dus als toevoeging wat vuurwerk getekent en heb ik voor deze maand wat gele accenten toegevoegd.

Maandelijkse pagina

378

Ik heb voor de maandelijkse pagina gewoon simpele blokjes getekent waar ik verjaardagen in kan gaan schrijven of belangrijke dingen die ik niet moet vergeten. De dingen die ik op een dag moet doen komen natuurlijk in de wekelijkse pagina’s te staan. Ik heb bij dit maand overzicht ook gekozen voor wat tekeningen van vuurwerk en ik heb weer wat gele accenten toegevoegd zodat het niet te saai wordt!

Wekelijkse pagina

1456

Ik heb voor deze maand dus de wekelijkse pagina’s ook lekker rustig gehouden met voldoende schrijfruimte. Ik heb leuke blokjes gemaakt waar ik de datum in kan weergeven en ik heb deze template voor alle weken gebruikt deze maand.

Dit was dan alweer mijn bullet journal voor deze maand. Ik laat dus volgende maand weer mijn bullet journal van februari zien en voor nu tot morgen! xx

Gebruik jij ook een bullet journal?

11 gedachten over “Bullet journal januari 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s