Hi, het is vandaag 1 januari 2018 en dat betekent dat we weer beginnen in een nieuw jaar. In dit artikel laat ik jullie zien wat mijn doelen voor 2018 zijn en deze zal ik aan het eind van het jaar weer gaan bekijken!

Ik wil graag over gaan naar 4VWO

Ik zit inmiddels in de 3e van het VWO en aan het einde van het jaar zou ik graag over willen gaan naar het volgende jaar! Ik denk wel dat dit gaat lukken alleen toch blijft het wel een doel voor 2018.

Ook zou ik graag 500 volgers op mijn blog willen

Oke dit doel is erg lastig maar toch ga ik er vol voor! Ik probeer ook doelen te stellen waar ik echt hard voor moet gaan werken maar dan kan het ook gaan lukken! Ik heb nu 177 volgers en ik zou dit graag naar de 500 willen brengen. Dit betekent dat ik er nog 323 volgers bij zou willen krijgen, wat neer komt op ongeveer 1 per dag.

Ik wil mezelf aan het uploadschema houden

Komende woensdag komt er een update artikel online met een nieuw uploadschema voor het nieuwe jaar en ik wil me hier ook het hele jaar aan proberen te houden.

foto-2-kamer

Ik zou goed willen worden in het maken van polymer clay sleutelhangers

Ik ben nu een tijdje bezig met het maken van polymer clay bedeltjes en ik zou hier in 2018 wel wat beter in willen worden!

Veel leuke dingen doen!

Dan als laatste doel heb ik een heel stom doel misschien, maar ik wil weer veel leuke dingen gaan doen in 2018 en ook lekker veel met vriendinnen enz. doen.

Dit zijn mijn doelen voor 2018 en aan het eind van het jaar ga ik kijken of ik mijn doelen behaald heb! xx

Wat zijn jullie doelen voor 2018?

5 gedachten over “Doelen voor 2018

  1. Pingback: Liebster award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s