Hi, het is vandaag de allerlaatste dag van 2017 en dat betekent dat ik weer ga terugblikken op het afgelopen jaar! 2017 was een leuk jaar en ik heb natuurlijk aan het begin van het jaar een aantal doelen opgesteld die ik in dit artikel gewoon allemaal langs ga en ga kijken of ik mijn doelen heb behaald!

Ik wil heel graag naar het vwo gaan!

Een van mijn doelen was om naar het VWO te gaan. Aan het begin van het jaar zat ik natuurlijk nog in de 2e klas en kwam de splitsing tussen de HAVO en het VWO. Het is me daarbij ook gelukt om naar het VWO te gaan en inmiddels zit ik dus in de 3e van het VWO.

Ik super graag meer volgers halen op mijn blog en ik ga gewoon even een getal zeggen; 250 (!).

Dit is niet helemaal gelukt eigenlijk maar ik heb er wel een heleboel leuke volgers bijgekregen waar ik al super blij mee ben! Ik heb nu al 177 volgers en het blijft elke maand maar groeien waar ik natuurlijk heel erg trots op ben!

Ik wil leuke en mooie taarten bakken.

Dit doel heb ik wel behaald al zeg ik het zelf. Ik zal hieronder even twee foto’s plaatsen van taarten die ik heb gemaakt en waar ik trots op ben.

Ontwerp zonder titel (14).jpg

Ik zou het heel tof vinden als ik nog een keer een samenwerking aan mag gaan!

Dit is ook gelukt! Ik heb leuke samenwerkingen gehad met verschillende bloggers en ook nog wat bedrijven. Ik blog natuurlijk niet voor de samenwerkingen maar af en toe is het wel leuk!

Als laatste weer voor mijn blog! Ik wil ergens in 2017 regelen dat ik een eigen domein naam krijg, dit zou ik echt heel leuk vinden.

Dit laatste doel wat ik voor mezelf heb opgesteld is al heel vroeg in 2017 gelukt en ik heb inmiddels mijn eigen domein naam. Ik ben hier heel trots op en mijn site voelt nu ook een stuk professioneler aan!

Over het algemeen gezien was 2017 dus een erg positief jaar! Morgen, in het nieuwe jaar, komen mijn doelen voor 2018 op de site dus neem zeker even een kijkje! xx

Welke doelen heb jij in 2017 behaald?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s