Hi, het is alweer een tijdje geleden dat ik een review heb gemaakt en daarom leek het me wel weer eens leuk om een review te maken. Vandaag review ik een super leuke nagellak van rimmel die ik nog voor mijn verjaardag heb gekregen! Lees je mee?

Het nagellakje is van de Rita ora lijn en het is nummer 812 pedal to the metal. Ik weet niet wat de prijs is maar het zal niet duurder zijn dan €10,-. Het is een beetje een ja zilver/monochroom kleurtje. Erg leuk!

IMG_5510

Eerste indruk

Op het eerste gezicht was ik best wel tevreden over de nagellak. Hij dekt erg mooi en je hebt dus ook maar een laagje nodig om een mooi resultaat te krijgen. Wel zie je een beetje strepen van je kwastje maar als je met een topcoat erover heen gaat zijn die zo goed als verdwenen. Ook droogt de nagellak redelijk snel wat super fijn is!

img_5511-e1507976829140.jpg

Verder blijft de nagellak ook erg goed zitten en heeft een heel mooi monochroom effect. Af en toe lijkt die wel meer blauwachtig dan zilver maar alsnog super mooi!

Aanrader?

Ik zou deze nagellak zeker aanraden als je van sneldrogende nagellakjes houdt en ook als je een mooie zilver/blauwe kleur zoekt want deze kwaliteit is erg goed. Ik weet de prijs natuurlijk niet precies maar ik verwacht dat die rond de 10 euro zal liggen. Voor deze nagellak een prima prijs!

Dit was de review, ik hoop dat jullie het weer eens leuk vonden om een review te lezen en ik zal het vaker terug laten komen!

Wat vinden jullie van de nagellak?

 

4 gedachten over “Review Rimmel nagellak

 1. Mooie kleur en goed om te weten dat hij snel droogt.
  Wat ik vooral heel leuk vind aan deze blog is dat je foto’s realistisch zijn.
  Ik krijg altijd de kriebels als ik blogs zie met perfect gelakte nagels , van welke planeet komen die mensen waarbij alles perfect lijkt?
  Je hebt met mij er zeker een actieve volger bij!
  Kijk je ook eens op mijn blog? Ik ben namelijk net begonne
  xoxo Jessy

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s