Hi, vandaag ga ik jullie laten weten wat nou echt doelen zijn voor mij op het gebied van het bloggen. Ik doe het nu iets meer dan 2.5 jaar en in die tijd is mijn blog heel erg gegroeid. Niet zozeer kwa bezoekers maar vooral kwa kwaliteiten, maar ik heb nog wel wat leuke doelen die ik wil bereiken dus lees gezellig mee! P.S. deze doelen wil ik in de loop van de jaren halen dus niet in een jaar.

Meer bezoekers

Een van mijn doelen is dat ik meer bezoekers wil krijgen. Het klinkt een beetje stom en gierig, maar ik vind het heel leuk om mensen te inspireren en vermaken met mijn blog en artikelen dus hoop ik in de loop van de jaren een heleboel leuke nieuwe volgers te mogen verwelkomen.

Betere content

Ik ben op dit moment wel tevreden met de content die op mijn blog online komt maar toch zou ik het graag willen verbeteren. Ik zou heel erg graag een mooie camera willen hebben zodat ik mooie foto’s kan maken voor mijn blog en ook wil ik de kwaliteit en lengte van de artikelen verbeteren. Ik wil dus zorgen dat mijn blog een betere kwaliteit krijgt en dus ook ‘professioneler’ wordt.

dnframe6b-768x222

Leuke samenwerkingen

Natuurlijk gaat het bloggen voor mij niet om de samenwerkingen maar toch lijkt het me wel leuk om weer eens te doen. Zo verdien je met je hobby een leuk zakcentje! Hoe leuk is dat?! Als ik ooit verzoeken krijg wil ik natuurlijk wel kijken of het bij mij en jullie past!

Nog heel lang doorgaan

En als laatste ‘doel’ heb ik gewoon dat ik nog heel lang door kan gaan. Ik vind het bloggen super leuk en ik zou het nog heel lang gewoon als hobby willen doen!

Dit waren dan wel zo’n beetje mijn blog doelen! Het zijn een beetje standaard doelen maar alsnog hoop ik dat jullie het leuk vonden! xx

Wat zijn jullie blogdoelen?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s