Hi, het is inmiddels al weer herfst en daarom leek het mij wel leuk om de herfst tag in te vullen! Ik heb hem gevonden bij Mints & Mangos

Wat vindt je het leukste van herfst?

Het leukste aan de herfst vind ik denk toch dat het een ja gezellig seizoen is. Het is nog niet heel koud maar wel worden de bomen langzaam rood en dat je gewoon lekker de openhaard aanzet, het vroeg donker is. Gewoon een lekker knus seizoen!

Wat drink je dan het liefst?

Dit vind ik wel een lastige want ik drink niet echt warme dranken maar opzich vind ik chocolademelk wel lekker om te drinken en verder gewoon normale frisdrank eigenlijk zoals altijd.

dnframe6b-768x222

Favoriete geur/kaars?

Bij de herfst denk ik aan ‘warme’ geuren zoals vanille en kaneel en ik vind voor kaarsen vanille dus heel erg lekker ruiken ookal ben ik niet helemaal van de geurkaarsen. Ik heb dus een geurkaars en die is van de ikea met een lekkere vanille geur!

Favoriete lipstick?

Ik draag eigenlijk geen make-up maar ja als ik dan moet kiezen zou ik voor een beetje een bruine kleur gaan dus een beetje een nude-kleur.

dnframe6b-768x222

Favoriete dagcrème?

In de herfst wordt het natuurlijk kouder en dus is het wel belangrijk om je huid goed te verzorgen. Voor mijn gezicht gebruik ik gewoon een hele simpele crème van de etos en voor de rest van mijn lichaam gebruik ik bodybutters van de body shop. Ik vind die van de body shop heel erg fijn en ze ruiken ook super lekker!

Favoriete oogschaduwkleur?

Nou ja een beetje hetzelfde als bij de lipstick ik draag geen make-up maar goed in de herfst zou ik gaan voor een beetje bruintinten.

dnframe6b-768x222

Favoriete band/muziek?

Nouja het is niet zo dat ik in de herfst opeens naar andere muziek luister maar ik luister gewoon naar de top-40 en ik vind it aint me van selena gomes wel heel erg leuk maar eigenlijk zowat alle top-40 liedjes vind ik wel leuk!

Favoriete outfit?

In de herfst vind ik het altijd lekker om truien te dragen gewoon omdat het lekker warm is en lekker zit. Verder gewoon ja spijkerbroeken en als ik thuis ben een lekkere joggingsbroek! Gewoon lekker een broek met een leuke trui!

dnframe6b-768x222

Wat ben je van plan te kopen in de herfst?

Nouja veel lekkere truien dus. Gewoon leuke nieuwe kleren voor het herfstseizoen en ja verder geen idee wat ik verder nog wil kopen.

Favoriete plek in de herfst?

In de herfst vind ik het altijd heerlijk om thuis lekker op de bank te zitten onder een kleedje met de openhaard aan en lekker tv kijken. Heerlijk!

Dit was alweer de tag! Ik vond het heel leuk om hem in te vullen en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om hem te lezen. xx

Wat vinden jullie zo leuk aan de herfst?

2 gedachten over “Herfst tag

  1. Wat ik leuk vind aan de herfst is dat het weer een stap dichter in de buurt van de volgende lente is. Ik zie altijd tegen de winter op, en spijtig genoeg is de herfst een opmars naar dat seizoen. Maar, ik kan ook wel genieten hoor. Vooral van een boswandeling. De paddenstoelen en de verkleurende bladeren. Als ik kinderen zie ravotten in hopen met bladeren, dan voel ik ook wel de herfstblijdschap.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s