Hi, vandaag heb ik een soort receptje voor jullie! Ik ga een soort limonade maken, wel met bestaande limonadesiroop alleen dan met een kleine twist. Het is niet meer super lekker weer maar alsnog is het een lekkere limonade om te nemen.

img_4958.jpg

Wat heb je nodig?:

  • Een glad met wat water en ijsblokjes een eventueel een rietje.
  • Slimpie limonade spuitflesje ‘geel fruit’
  • Pickwick limonadesiroop ‘green tea lemon’

Je hebt zoals je kunt zien helemaal niet veel nodig voor deze limonade en je kunt eigenlijk alles gewoon in de supermarkt kopen. Voordat ik er vragen over ga krijgen, het rietje is gewoon van plastic en je koopt ze in een groot pak bij de IKEA.

Hoe maak je het?

Het is echt super simpel om te maken. Je bent denk ik in wel 5 minuten klaar maar alsnog vond ik het te leuk om niet met jullie te delen!

IMG_4957

Als eerste vul je gewoon een glas met water en als je wilt wat ijsblokjes. Ik vind zelf ijsblokjes wel lekker maar het is dus niet nodig.

img_4955.jpg

Dan kunnen we aan de slag gaan met de siropen. Als eerste gebruik ik deze van slimpie. Hij is super lekker en bevat sinaasappel en ananas. Ook vind ik het zelf wel fijn dat er geen suikers inzitten, wordt het toch nog een beetje gezond. Het is een knijpflesje en zelf doe ik meestal 1/2 knijpjes van deze siroop.

img_4956.jpg

En dan de tweede siroop. Deze tweede gebruik ik eigenlijk alleen om het ietsje frisser en wat minder zoet te maken want ja zoals de naam al zegt zit er citroen en limoen in wat voor een wat frisser drankje zorgt. Ik weet nooit echt precies hoeveel ik hiervan gebruik maar je moet het gewoon maar een beetje op gevoel doen.

Een beetje roeren en dan is het drankje eigenlijk al klaar! Super simpel toch? Maar wel heel erg lekker en verfrissend ookal hebben we dat met deze koude dagen niet echt nodig. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een receptje te zien en tot maandag! xx

“Gaan jullie deze limonade uitproberen?”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s