Hi, vandaag heb ik het (voorlopig) laatste artikel van talk with the bloggers! Ik interview vandaag Mira van http://carriere-impuls.com 

1.Vertel eens wat over jezelf.

Mijn naam is Mira den Ridder (30). Ik ben een Toegepast Psycholoog met een passie voor mensen en hun werk. Maar ook een Toegepast Psycholoog met een passie voor schrijven. Op carriere-impuls.com combineer ik deze twee zaken!

Schrijven voor Carrière-impuls, is één van mijn hobby’s. Verder ga ik graag wandelen, fietsen, salsadansen met mijn vriend, naar concerten en festivals, naar de film (Arthouse films) en reis ik graag.

2. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben in september 2016 begonnen met bloggen. In de basisschooltijd en op het VWO schreef ik veel korte verhalen. Toen ik ging studeren ben ik hiermee gestopt. Op het moment dat ik was afgestudeerd en aan het werk was, schreef ik af en toe iets. Soms een nieuwsbericht op het werk voor het intranet of voor de website en soms observaties en ervaringen uit het dagelijks leven die ik op Facebook plaatste. Hier werd vaak enthousiast op gereageerd. Voor mij was het normaal, maar ik werd er even bewust van gemaakt dat dit niet vanzelfsprekend was. In 2016 ben ik op een punt in mijn leven gekomen dat ik ‘iets’ wilde doen met mijn ‘schrijftalent’ en dit verder wilde ontwikkelen. Dit in combinatie met mijn passie voor het thema ‘Mens & Werk’ heeft me doen besluiten mijn blog te beginnen.

3. Waar gaat je blog over?

Vanuit persoonlijke ervaringen en observaties, behandel ik op mijn blog verschillende onderwerpen die te maken hebben met Carrière, Psychologie, Loopbaanontwikkeling, Solliciteren, Leren, Recruitment en andere HR-onderwerpen. Daarnaast zijn op mijn website lifestyle artikelen en korte verhalen te vinden.

4. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Naar aanleiding van een blogartikel, sta ik inmiddels met een interview op de website van mijn oude opleiding. Verder heb ik nog geen specifieke dingen bereikt met mijn blog. Wel krijg ik leuke reacties van mensen die aangeven, geholpen te zijn met mijn tips. Daar doe ik het voor. Ook blijven mijn lezers-aantallen in een redelijk tempo groeien. Dat is leuk om te zien.

5. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Ik wil graag meer lezers trekken, zodat ik meer mensen kan helpen met mijn carrière-gerelateerde tips. Verder zou ik graag op de korte termijn gastblogs op mijn website plaatsen.

 6. Welke tip geef je mee aan andere bloggers?

Neem vanaf het begin een eigen domeinnaam. Ik wilde eerst kijken hoeveel ik zou schrijven en hoe alles werkte. Vandaar dat ik ben begonnen met een wordpress.com website. Onlangs ben ik overgestapt op mijn eigen domein. Het is echter makkelijker om meteen een eigen domeinnaam te nemen.

7. Heb je nog iets toe te voegen?

Ik zou graag iedereen uitnodigen om een kijkje te nemen op Carrière-impuls!

Bedankt Mira voor de leuke antwoorden! Dit was dus het laatste interview van talk with the bloggers. Misschien dat ik ooit nog eens interviews ga doen maar dat zien we later wel. Tot woensdag! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s