Hi, zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is er het een en ander veranderd aan mijn blog! Daarom heb ik vandaag een korte update voor jullie over vanalles en nog wat.

Nieuwe layout

Zoals jullie hebben kunnen zien is de layout van mijn blog veranderd. Ik heb gekozen voor een wat subtieler thema met een klein kleur accent. Verder vind ik het heel erg mooi en ben ik er erg blij mee! Laat even weten wat jullie ervan vinden.

schermafbeelding-2017-09-09-om-16-03-51.png

Uploadschema

Qua uploadschema ben ik wel tevreden met de drie dagen die ik nu heb; maandag, woensdag en vrijdag. Wel heb ik ervoor gekozen om geen vaste dingen meer te doen dus geen series ofzo die elke week weer terugkomen. Er zal dus elke maandag, woensdag en vrijdag om 6:00 een nieuw artikel online komen.

Onderwerpen

Ook wil ik even wat kwijt over  de onderwerpen waar ik over will gaan bloggen. Ik schrijf vooral over lifestyle dingen en de dingen waarin ik in geïnteresseerd ben. Ik wil de komende tijd wat reviews van producten online zetten maar ook wil ik leuke kletsartikelen online zetten en wat leuke creatieve dingen.

Dit was eigenlijk alweer de update! Ik hoop dat jullie enthousiast zijn voor alle leuke artikelen die gaan komen en tot woensdag! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s