Hi, vandaag interview ik MC Kleuver van https://mckleuver.wordpress.com! Veel plezier met lezen.

  1. Vertel eens wat over jezelf.

Mijn naam is MC Kleuver, 21 jaar uit het mooie Gelderland. Waar het nu overigens regent, bah. Mijn hobby’s zijn het lezen van fantasieboeken of thrillers, series kijken zoals Familie Kruys, Van Helsing of Suits en het schrijven van korte teksten. Daarnaast ben ik actief lid van de plaatselijke scoutinggroep.

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

In 2015 ben ik begonnen met het schrijven van teksten op JouwWeb.nl. Hier ben ik na een aantal maanden mee gestopt, doordat ik bezig was met een nieuw project. In 2016 begon het weer te kriebelen en zo ben ik begonnen met MC Kleuver Blog. Ik vind het heerlijk om mijn teksten te publiceren. Zo valt er voor mij een last van mijn schouders en anderen kunnen het lezen.

  1. Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat voor een groot gedeelte over mijzelf. Al is het een beetje ingepakt. Mijn autisme komt voor in mijn teksten, maar ook dingen die ik leuk vind of heb bedacht in een creatieve bui. Eigenlijk gaat het vooral over van alles.

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Bij deze vraag ga ik niet kijken naar mijn statistieken. Wat ik doorgaans op een dag vele malen doe hoor. Ik wil kijken naar mijn gevoel. Ik heb het voor elkaar gekregen om op het web een plaatsje te creëren dat alleen voor mij is. Een heerlijk gevoel. Ik kan delen wat ik wil met de mensen die het willen lezen. Het is leuk om contacten te maken met andere bloggers. Van één ieder kun je wel iets leren. Al is het alleen maar hun manier van bloggen. Elke blogger doet dat op zijn eigen manier.

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Wat ik leuk zou vinden is dat ik teksten mag schrijven voor verenigingen, in naam van mijn blog. Het zou leuk zijn om in een magazine te komen staan. Een bescheiden bedrag in ruil daarvoor mag, maar is niet de hoofdzaak. Het belangrijkste vind ik om aandacht te besteden aan autisme.

  1. Welke tip geef je mee aan andere bloggers?

Mijn tip van vandaag is om je blog dichtbij jezelf te houden. Niks geen poes pas. Mensen lezen liever een persoonlijkere blog.

  1. Heb je nog iets toe te voegen?

Weet je niet wie jezelf bent? Doe dan net alsof je een personage aan het maken bent en kijk wat diegene leuk zou vinden. Hopelijk komt je personage op hetzelfde uit.

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Ik zie jullie maandag weer met een hele leuke plog! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s