Hi, de vakantie is inmiddels al tot zijn einde gekomen en daarom ga ik vandaag terugblikken naar de doelen die ik aan het begin van de vakantie heb opgezet en kijken of ik ze gehaald heb!

1. Veel afspreken met vriendinnen 

Opzich heb ik deze wel gehaald. Ik heb gelogeerd, ben naar een pretpark geweest en ik heb gewoon dagjes afgesproken dus ik heb veel tijd doorgebracht met mijn vriendinnen!

2. Lekker veel bakken en nieuwe dingen proberen

Ik heb deze vakantie niet heel erg veel gebakken maar wel lekkere koekjes en een leuke taart. Opzich heb ik hem dus wel gehaald.

3. Veel vooruit werken met bloggen

In de vakantie zijn er nauwelijks artikelen online gekomen maar in de laatste week van de vakantie heb ik wel flink vooruit gewerkt voor de komende maand! Ook gelukt dus!

4. Lekker genieten van het weer!

Als laatste doel had ik genieten van het weer. In Nederland kon dat niet helemaal maar op vakantie (Kroatië) kon dat wel! Het was er de hele week zo’n 38 graden dus ik heb lekker kunnen genieten van het mooie weer!

Dit waren mijn 4 doelen en ik heb ze eigenlijk allemaal wel gehaald! Ik vond het een hele geslaagde en fijne vakantie en nu mogen we weer lekker aan de bak op school! xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s