Hi, ik heb weer eens een interview voor jullie! Vandaag interview ik Joyce van mamakletst.nl ! 

IMG_0138.jpg

  1. Vertel eens wat over jezelf.

Mijn naam is Joyce, ik ben 28 lentes jong, de vrouw van Joost en samen hebben wij 2 kinderen. Luuk (2014) en Maik (2016). In het dagelijks leven heb ik mijn eigen (online) Media & Fotografie bedrijf. Ik ben thuis bij de kinderen en werk tussendoor en in de avonduren/weekenden.

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben een echte oude rot in het ‘vak’. Ik blog al zeker 13 jaar. In eerste instantie via web-log.nlen sinds 10 jaar op een eigen domein. Helaas heb ik mijn oude blogs nooit bewaard en heb ik alleen de blogs nog die ik geschreven heb op MamaKletst.nl. Daar blog ik al sinds december 2013. Ook al een behoorlijke tijd dus!

  1. Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat over mijn leven als moeder. En als moeder doe ik echt niet alleen maar dingen met mijn kinderen. Ik vind het nog steeds leuk om concerten te bezoeken, creatief bezig te zijn en dagjes uit te hebben. Maar ik schrijf ook over de ontwikkeling van mijn kinderen. Dingen waar ik tegenaan loop en ik schrijf reviews over moeder en/of kind gerelateerde producten.

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Ik heb onwijs veel contacten overgehouden aan het bloggen. Veel moeders zullen wel herkennen dat in 9 van de 10 gevallen je sociale leven enorm veranderd zodra je een kind hebt. Dat is bij mij ook het geval. Toch voel ik me nooit alleen, want ik heb zoveel contact met andere moeders via mijn blog en social media.

Ook heb ik veel leuke contacten met bedrijven en ik vind het heel leuk om de groei in cijfers te zien. Ik blog echt niet voor het geld, de hoge bezoekersaantallen of omdat ik perse commercieel wil bloggen, maar het is wel heel leuk om de groei  bij te houden.

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Ik wil vooral heel veel plezier houden in het bloggen. Dat heb ik altijd al gehad en hoewel het soms (omdat het deels toch ook werk is geworden) ook wel eens een beetje als ‘moeten’ voelt, is het vooral ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Dat wil ik graag vasthouden.

Ook zou ik het leuk vinden om nog meer te groeien qua bezoekersaantallen en er misschien nog net wat meer mijn werk van te maken. Met mijn (online) Media & Fotografie bedrijf heb ik van mijn hobby al mijn werk gemaakt, dus waarom zou dat met bloggen niet kunnen?

  1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Zelf breng ik veel tijd door in Bloggersgroepen op Facebook en daar zie ik vaak vragen voorbij komen die te maken hebben met (snel) groeiende bezoekersaantallen, samenwerkingen en alles wat daarbij hoort. Maar vaak zijn dat bloggers die net een paar weken bezig zijn. Die bloggers zou ik willen zeggen zich niet te focussen op bezoekersaantallen en samenwerkingen. Als je plezier hebt in het schrijven en dit regelmatig doet, gaat men je vanzelf vinden en bedrijven zullen zich dan vanzelf bij je melden om een samenwerking op te zetten.

Plezier is the key van het bloggen in mijn ogen. En het valt me op dat veel bloggers dat nog wel eens uit het oog verliezen omdat het te commercieel wordt. Jammer. Maar ik ben blij het zelf anders te doen.

  1. Heb je nog iets toe te voegen? 

Nee niet echt eigenlijk 😉

Bedankt voor de leuke antwoorden Joyce! En wat een goede tip voor beginnende bloggers! Tot woensdag! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s