Hi, ik moet zelf volgende week al naar school en ik vind het altijd heel leuk om mijn schriftjes en andere schoolspullen er leuk uit te laten zien! Daarom heb ik vandaag een DIY waarin ik laat zien hoe je een saai schriftje kan op pimpen!

Wat heb je nodig?

IMG_4431.JPG

  • een schriftje (het liefste basic)
  • washi tape naar keuze
  • een fineliner of andere pen
  • etiketten

Stap 1:

IMG_4432.JPG

Als eerste plak je een etiket op je schriftje. Ik heb gekozen voor een zwart etiket omdat de washi tape kleur brent in het schriftje en het anders te druk werd maar je mag natuurlijk alle etiketten gebruiken die je maar wilt!

Stap 2:

IMG_4433.JPG

Als tweede stap schrijf je het vak op je etiket, ook kan je je naam en klas opschrijven!

Stap 3:

IMG_4434.JPG

Dan kan je het washi tape op gaan plakken! Ik heb gekozen om het alleen in de rechter hoek te plakken en dit geeft een erg leuk effect! Ik heb voor wat brede en dunne washi tapes gekozen en deze in een vast patroon opgeplakt zodat het nog een beetje rustig blijft. Je kan natuurlijk ook de onderste helft van je schriftje beplakken en ook gewoon het hele schriftje, doen wat je zelf leuk vindt!

IMG_4435.JPG

En dan is je schriftje al klaar! Super makkelijk maar het maakt je schriftje een stuk leuker! Ik ga dit zeker bij meer schriftjes doen! Tot maandag xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s