Hi, voor mij is het dan eindelijk vakantie en ik wil deze vakantie heel erg veel leuke dingen doen en daarom leek het mij wel leuk om een paar doelen op te stellen die ik deze zomervakantie wil bereiken.

1. Veel afspreken met vriendinnen; Ik vind het super leuk om dingen te doen en daarom wil ik ook graag veel leuke dingen met vriendinnen gaan doen. Ik heb al een paar dingen gepland staan en ik heb er heel erg veel zin in!

2. Lekker veel bakken en nieuwe dingen proberen; De vakantie betekent dus ook dat ik heel erg veel tijd heb om te bakken! Ik wil daarom veel nieuwe dingen met versieren maar ook met recepten gaan proberen.

3. Veel vooruit werken met bloggen; Ik wil de eerste twee weken van de vakantie proberen om veel vooruit te gaan werken met het bloggen zodat ik de rest van de vakantie en de eerste weken van mijn nieuwe schooljaar nauwelijks wat hoef te doen eraan.

4. Lekker genieten van het weer!; Ik ga ook op vakantie naar Slovenie en Kroatie en het  is daar als het goed is heerlijk weer dus ik wil echt genieten van het weer en ik wil ook echt een keer bruin worden want dat word ik niet zo heel snel.

Dit zijn eigenlijk globaal een beetje mijn doelen voor deze vakantie en ik hoop dat het gaat lukken. Aan het einde van de vakantie komt er een artikel waarin ik al deze doelen naga of ik het heb ‘gehaald’. xx

Een gedachte over “Doelen voor de zomervakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s