Hi, ik heb sinds een tijdje weer een interview voor jullie! Dit keer interview ik Lilly (Aurelie) van lifestylebylilly.wordpress.com/


  1. Vertel eens wat over jezelf.

Hey! Ik ben Lilly (dit is eigenlijk mijn bijnaam), ik ben bijna 18 jaar en hou van schrijven, fotografie, girls stuff en kinderen. Ik ben momenteel in mijn laatste jaar in de middelbare school. Eind juni 2017 hoop ik afgestudeerd te zijn om zo volgend jaar (eind september 2017) aan de slag te mogen gaan in een hogeschool om de lerarenopleiding te volgen.

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Eigenlijk ben ik begonnen met bloggen sinds mijn 15de (denk ik). Ik begon een blog over nail art maar verwijderde deze na een paar maanden door gebrek aan tijd. Nadien begon ik mijn fotografieblog, die eigenlijk nu deze lifestyle blog is geworden. Ik begon te bloggen omdat ik schrijven tof vind maar ook omdat het zo ‘populair’ was en het me tof leek te zijn als ik de bloggers zag op instagram.

  1. Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat vooral over lifestyle dingen, je kan er beauty artikels op vinden, fotografie, nail art, reizen die ik maak, tags en persoonlijke stuff.

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Ik heb deze blog bijna een jaar (we zijn nu 5 mei 2017 en begon mijn blog op 14 mei 2016), veel heb ik dus nog niet kunnen bereiken. Ik vond het in het begin zeer moeilijk om te starten, wat toffe inspiratie hebben, volgers enz, had allemaal zijn tijd nodig. In het begin blogde ik totaal niet intensief, nu veel meer. Ik bereikte tot nu toe met mijn blog toffe volgers, die steeds op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts. Samenwerkingen heb ik nog niet kunnen doen, komt misschien nog ? 😉

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Graag zou ik nog meer volgers willen bereiken zodat ze mij nog meer adviezen of commentaar kunnen geven over mijn posts en blog! Graag zou ik nog veel meer ideeën op willen doen en misschien samenwerkingen met andere bloggers of merken.

  1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Blog voor jou, niet voor de anderen. Blog over wat jij tof vindt en niet wat ‘populair’ is. Dat werkt het beste!

  1. Heb je nog iets toe te voegen?

Niet echt, alleen bedank ik Tara dat ik aan deze rubriek mee mocht doen. Ook heb je een super toffe blog!


Wat een super leuke antwoorden! En bedankt dat je mijn blog zo waardeerdt! Dit was alweer het interview en volgende week vrijdag staat er weer een klaar en aankomende zondag komt er ook weer een artikel online.

2 gedachten over “Talk with the bloggers #14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s