Hi, vandaag interview ik Tess, een Belgische blogger! Veel plezier met lezen!


  1. Vertel eens wat over jezelf.

Mijn naam is Tess Van Deynse. Ik woon in Hasselt (België). Ik heb veel hobby’s zoals fotografie, schrijven, reizen, wandelen, knutselen, naar theater en concerten gaan, naar musea gaan, ecologisch en duurzaam mogelijk te leven, …

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik weet niet meer, wanneer ik met bloggen ben begonnen. Deze blog ben ik begonnen, omdat het om een nichemarkt gaat, waar nog niet veel bekend van is. Door erover te schrijven en te fotograferen, wil ik een groter publiek bereiken, dat het wel kan, om met een klein inkomen toch ecologisch en duurzaam mogelijk te leven.

  1. Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat over duurzaam en ecologisch leven met een klein inkomen. Omdat ik autisme en een normale begaafdheid heb, leef ik van een uitkering van de staat. Het is niet veel geld, maar ik ben creatief om er toch mee toe te komen en toch een beetje kan sparen voor o.a. onverwachte kosten.

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Eind 2015 werd ik bij de 100 duurzame trekkers van jongeren bij Generation T geselecteerd, die met zo groen mogelijk leven mee bezig zijn. Zo heb ik veel gelijkgezinden uit verschillende sectoren ontmoet. Voor meer info: www.generation-t.be

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Ik wil graag meer bezoekers bereiken. En zeker vooral mensen met een klein inkomen, want die zijn het moeilijkst te bereiken om met zo’n zaken bezig te zijn.

  1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Wees jezelf. En schrijf graag over hetgeen, je te vertellen hebt. Gebruik liefst zelfgemaakte foto’s, en niet eentje kiezen bij stockbureaus, omdat die foto’s zo clichéachtig zijn. Zo geef je best een authentieke sfeer uit op blogs.

  1. Heb je nog iets toe te voegen?

De URL van mijn blog is: www.autisoutside.wordpress.com


Wow, wat een super inspirend interview! En ook de site is super inspirerend dus neem zeker even een kijkje! Bedankt Tess, xx

2 gedachten over “Talk with the bloggers #13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s