Hi, vandaag in de nieuwe blogthings ga ik weer een site laten zien waarbij je geld kunt verdienen met het bloggen! Dit keer ga ik het hebben over weablog.

Wat is het?

Weablog is een hele makkelijke manier om geld te verdienen met je blog. Het idee is dat je een artikel schrijft over een bepaald merk of product en hier dan een vergoeding voor krijgt. Het is dus een site waar opdrachten voor advertorials worden aangeboden.

Hoe werkt het?

Weablog werkt heel erg makkelijk vind ik zelf. Je kan gewoon inloggen nadat je een account hebt aangemaakt en vervolgens ga je kijken bij ‘nieuwe opdrachten’ om te kijken of er dus nieuwe opdrachten te zijn. Even een klein nadeel tussendoor want er staan vrij weinig opdrachten op weablog en vaak ook maar 1 keertje per maand dus ja je gaat niet veel opdrachten krijgen. Als er dan toch een nieuwe opdracht is dan kan je zien waar je over moet bloggen, hoeveel woorden het moet zijn en wat je qua links erin moet plaatsen. Als je de opdracht aan neemt heb je een uurtje om het artikel te schrijven en online te zetten, dit vind ik wel een nadeel. Als je het artikel dan afhebt plaats je de link in weablog en wordt het gekeurd. Meestal heb je al binnen een minuut een antwoord en 9 van de 10 keer wordt je artikel goedgekeurd. Dan krijg je het bedrag op je saldo en dat wordt aan het einde van de maand uitbetaald.

Zou ik het aanraden?

Weablog zou ik vooral aanraden aan de beginnende bloggers. Je kan namelijk al met minder dan 1000 views per maand je inschrijven en geld gaan verdienen. Wat je verdiend verschilt toch wel per aantal views en of je een eigen domein naam hebt of niet. Als kleine blogger kan je in verhouding best veel verdienen maar ben je nou een wat grotere blogger dan zijn de prijzen best laag in verhouding. Ik raad het dus vooral aan, aan de kleinere bloggers. Verder is weablog gewoon heel erg makkelijk in gebruik.

Dit was het artikel! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. Gebruiken jullie weablog? xx

2 gedachten over “Blogthings #9 |Weablog|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s