Hi, ik heb vandaag weer een leuk interview voor jullie klaar staan en vandaag interview ik Minke! Van www.mamaminke.nl.


  1. Vertel eens wat over jezelf.

Hoi, ik ben Minke. 27 jaar oud en ben mama van 2 schatten van kinderen. Samen met mijn man en kinderen wonen we in een heerlijk huis met fijne tuin. Ik blog op www.mamaminke.nl. Ik blog over geloof, kids en een hoop liefde. Voornamelijk alles wat mij interessant lijkt en meestal heeft het betrekking op de kinderen. Ik ben thuisblijfmama en neem dus vooral de zorg voor ze op mij. Dat geeft veel inspiratie voor mijn blog.

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben begonnen toen ik thuis was bij onze oudste. Ik wilde graag iets doen wat echt voor mij was en niet zozeer direct met opvoeden van kinderen te maken had. Een eigen blog was ideaal. Geen werkgever, iets doen wat ik leuk vind en het kan vanuit huis.

  1. Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat dus vooral over kinderen en opvoeden. Ook vragen over het christelijk geloof meegeven aan je kinderen dmv opvoeding komt aan bod. Ik ben nu bijvoorbeeld opzoek naar de leukste kinderbijbel. Heel leuk om te doen met de kinderen, kost ook wel iets meer tijd daardoor maar dat geeft niets. Ik heb geen werkgever die achter me aan zit gelukkig.

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Dat mensen mijn verhalen lezen en het leuk vinden. Soms krijg ik iets opgestuurd waar ik dan over schrijf. Dat is niet heel vaak en dat geeft ook niet. Dat is leuk, heel leuk begrijp me niet verkeerd. Alleen daar ben ik niet voor gaan bloggen. Het is een plekje op het internet dat van mij is en waar ik mijn ei kwijt kan.

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Het lijkt me heel leuk om groter te groeien qua publiek. Dat ik mensen kan helpen en kan inspireren. Of gewoon van informatie voorzien.

  1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Blijf dicht bij jezelf en plaats stukken waar je zelf achter kunt staan. Dan komt het vanzelf. Ga niet bloggen voor het geld of de gratis spullen. Zo werkt het namelijk niet.


Bedankt Minke voor het super leuke interview en de laatste tip is echt een tip die iedereen die een blog begint in zijn/haar achterhoofd moet houden! Tot volgende week! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s