Hi, vandaag heb ik weer een leuke korte aankondiging! Zoals jullie weten plaatste ik elke woesndag een plog maar omdat ik veel naar school ga zijn die meestal niet zo leuk dus ik heb besloten om gewoon af en toe een plog te plaatsen maar dan niet als een vast serie en op een vaste dag. Ik heb daarom ook een nieuwe serie bedacht die elke woensdag zal terug komen op mijn blog. Namelijk: Doolde With Me. Ik ga zo dus elke woensdag een tutorial geven van een doodle. Zo leg ik stap voor stap uit hoe je dus een klein tekeningetje kan maken voor in bijvoorbeeld je bullet journal! Ik hoop dat jullie dat leuk vinden en als je nog leuke suggesties hebt voor doodle’s laat ze dan vooral weten in de reacties zodat je die ook voorbij zal gaan zien komen! xx goog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s