Hi, vandaag heb ik weer een leuk interview klaar staan voor jullie en dit keer interview ik Gera van www.huismama.nl

  1. Vertel eens wat over jezelf.

Mijn naam is Gera, 34 jaar oud/jong het verschilt een beetje per dag! Ik ben thuisblijfmoeder van drie geweldige kids (14, 2 en 0 jaar). Vervelen komt in mijn vocabulaire niet voor, er zijn ontzettend veel dingen die ik enorm leuk vind om te doen.

2. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Sinds september 2014 ben ik thuisblijfmoeder. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag weer iets leren en een beetje sociaal bezig zijn.

Omdat ik regelmatig leuke blogs las besloot ik in oktober j.l. zelf een blog te starten op www.huismama.nl. En nee, ik had werkelijk geen idee waar ik aan begon en hoe verslavend het werkt. Iemand zei laatst: bloggen is a way of life, ik kan me daar wel in vinden.

3. Waar gaat je blog over?

Mijn blog begon als een mamablog. Ik wilde graag mijn kennis, kunde, maar vooral visie geven over opvoeden. Gaandeweg merkte ik dat ik zoveel meer te vertellen heb. Daarom heb ik het thema verandert. Het is nu echt een persoonlijk en maatschappelijk blog geworden, dat past veel beter bij me dan een mamablog!

4. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Een leuke vraag. In februari had ik bijna 1000 unieke bezoekers, ik vind het geweldig dat mensen bereid zijn mijn hersenspinsels en mening te lezen.

Sinds januari lever ik op wekelijkse basis een artikel aan voor een webshop. In februari is daar nog een online magazine bij gekomen.

5. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Het zou leuk zijn als ik nog (veel) meer lezers zou weten te krijgen op mijn blog, maar dat is ook een kwestie van tijd.

Schrijven vind ik echt ontzettend leuk. Meer dan leuk zelfs, het is echt een passie gebleken. Ik ben nu bezig met een cursus en daarnaast ben ik op zoek naar opdrachten als freelance tekstschrijver. Ik ben bereid er hard voor te werken en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik het voor elkaar krijg om er mijn brood mee te gaan verdienen.

6. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Als newbie vind ik niet dat ik in de positie ben om tips te geven aan andere bloggers. Ik probeer zelf altijd te schrijven over onderwerpen die me na aan het hart liggen, volgens mij is dat erg belangrijk.

7. Heb je nog iets toe te voegen?

Nee, helemaal niks!


Dankjewel Gera voor het leuke interview! Volgende week staat er natuurlijk weer een klaar en voor morgen heb ik ook een heel leuk artikel in de planning! XX

2 gedachten over “Talk with the bloggers #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s