Hi, vandaag heb ik weer een plog voor jullie en in deze plog ga ik gewoon wat leuke foto’s laten zien van mijn vakantie! Ik ben in de vakantie een weekje weg geweest naar Gelderland en ik heb wat leuke foto’s gemaakt! Kijk gezellig mee.

IMG_3613
Lekker in de auto opweg naar het vakantiepark!
IMG_3623
We gingen een dagje naar burgers zoo en het was super leuk!
IMG_3638
Hier nog een foto van burgers zoo…
IMG_3643
De volgende dag was het heerlijk weer en besloten we om te gaan fietsen. 
IMG_3651
Ook ben ik een dagje naar het zandsculpturenfestijn geweest! Hoe mooi!
IMG_3662
Ook heb ik lekker gegolft in Ermelo. 

Dit waren wat foto’s van mijn vakantie in Gelderland en ik vond het heel erg leuk en helaas zitten we nu alweer op school maar ik heb nog een vraagje aan jullie; vinden jullie deze manier van een plog leuk of heb je liever wat foto’s met meer tekst erbij? Laat het weten xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s