Hi, zoals jullie misschien wel weten ben ik echt gek op plannen! Ik maak altijd en overal lijstjes van en ik vind het leuk om steeds weer nieuwe spullen daarvoor te kopen! Ongeveer twee weken geleden zagen jullie al mijn nieuwe bullet journal en nu dus deze leuke pastel markers van Stabilo!

Verpakking:

IMG_3538

Ik vind de verpakking erg leuk zo met al die pastel kleurtjes en de verpakking is ook erg handig want elke marker zit een soort van in een vakje! Verder staat er ook wat handige informatie op zoals je rechts boven ziet: de stift droogt niet uit als de dop er vier uur lang niet opzit.

De punt:

img_3540.jpg

Zo ziet de punt van de marker eruit. Ik vind ze altijd heel erg fijn omdat je er ook mee zou kunnen schrijven door het kleine puntje wat er nog aan zit. Verder sluit de dop ook erg goed af en wordt de punt hierdoor niet beschadigd.

De kleuren:

img_3541.jpg

Er zitten 6 kleuren in de set en er staat dus op de verpakking dat het pastel kleuren zijn en daarom moest ik ze dus ook hebben! Ik heb de kleuren even op een papiertje ‘geswacht’ voor jullie zodat je de kleur ook goed kunt zien. Ik vind alle kleuren echt heel mooi alleen vind ik de gele kleur toch net even te fel.

Ik heb deze markers bij mij in de boekwinkel gekocht maar volgens mij kan je het ook online bestellen en ik dacht dat ik ongeveer 8 euro heb uitgegeven wat ik een goede prijs vind want de markers gaan gewoon lang mee en zijn heel erg mooi!

Dit was het artikel! Wat vind jij van de markers? Tot morgen xx

4 gedachten over “Stabilo pastel markers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s