Hi, het is weer tijd voor een interview en we zijn alweer bij nummer 10 (!) aangekomen! Vandaag interview ik Eva van de blog http://www.hashtageva.com


1. Vertel eens wat over jezelf.
Hoi! Ik ben Eva, 16 jaar en ik zit op dit moment in de 4e klas. Ik doe Gymnasium en heb daarbij een natuur & techniek profiel, hoewel ik meer de marketing kant op wil. Daarom heb ik er M&O (management en organisatie) en informatica bij gekozen. Hoewel ik het druk heb met school, heb ik gelukkig wel tijd om mijn blog bij te houden. Op dit moment schrijf ik zo’n 3 artikelen per week.
2. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik blog al meer dan twee jaar! Toen ik begon met bloggen, had ik volgens mij geen idee wat blogs waren. Ik weet daarom ook echt niet meer hoe ik op het idee kwam om een blog te beginnen. Wel weet ik dat me youtube leuk leek, maar niks voor mij, en dat een blog makkelijker was. Mijn blog begon trouwens als een nagellakblog, hoewel ik dat al vrij snel zat was. Ik wilde 1,5 jaar geleden al een nieuwe blognaam en die heb ik nu eindelijk, sinds bijna 2 maanden. Vanaf toen heet mijn blog Hashtag Eva. Ik ben nog steeds heel blij met deze keuze.
 
3. Waar gaat je blog over?
Inmiddels is mijn blog een fashion & lifestyle blog. Het begon dus (de eerste 2 maanden denk ik) met nagellak, en vervolgens blogde ik echt over alles. Uiteindelijk vond ik fashion het leukste, dus ik liet steeds meer outfits zien. Na het kopen van een domeinnaam ben ik me nog meer op fashion & kleding gaan focussen. Op dit moment komt er iets minder fashion online omdat ik (heel veel!) artikelen over mijn reis naar Rome ga schrijven. Gelukkig heb ik daar 3 outfits op de foto kunnen zetten, die ook nog online komen.
 
4. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?
Leuke vraag! Ik heb inmiddels een – voor mij – redelijk groot aantal volgers en bezoekers. Zij laten elke keer weer leuke reacties achter op mijn blog, wat ik natuurlijk enorm waardeer. Qua samenwerkingen heb ik ook al veel bereikt. Ik krijg regelmatig leuke spullen thuisgestuurd en er staat alweer een leuke samenwerking op de planning. Naast producten krijg ik soms ook echt betaald voor artikelen, maar dat is veel minder vaak. En wat ik nog meer ‘bereikt’ heb: door het bloggen heb ik een eigen camera gekocht, de Canon 700D, waar ik nog steeds heel blij mee ben.
 
5. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?
Een precies doel weet ik niet, maar wel ongeveer: het zou echt ontzettend leuk zijn als mijn blog uitgroeit tot een grote fashionblog. Nu heb ik totaal niet het idee dat ik voor weinig mensen schrijf, maar hoe leuk zou het zijn als meer mensen mijn artikelen lezen? En als ze ook echt inspiratie kunnen opdoen door mijn outfits?
6. Welke tip geef je mee aan andere bloggers?
Blog over wat je leuk vindt! Ook als dat na een tijdje verandert en je het idee hebt dat jouw volgers niet in jouw nieuwe ‘onderwerp’ geïnteresseerd zijn. Daarnaast is het ook handig als je een blognaam hebt waarmee je alle kanten uit kunt.

Thanks Eva voor het leuke interview! Volgende week vrijdag staat er weer eentje voor jullie klaar en morgen komt er ook een super leuk artikel! xx

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Een gedachte over “Talk with the bloggers #10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s