Hi, vandaag heb ik de eerste ‘Tara’s plog’. Deze keer heb ik een plog gemaakt van een blogdagje. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden dus kijk snel mee!

IMG_3588

Ik begon de dag met een blik te werpen op mijn to do list voor die dag. (deze plog is van dinsdag 25 april) Ik ging ook meteen maar aan de slag met het lijstje want hoe eerder die af is hoe eerder ik lekker niets hoef te doen!

IMG_3590

Ik ging dus meteen aan de slag met het schrijven van artikelen. Ik was lekker bezig en dat is maar goed ook want ik wou eigenlijk voor heel mei in de vakantie schrijven. Genoeg te doen dus…

IMG_3589

Effe een foto van mezelf ertussendoor. Ik was super hard bezig vanaf 8:00 uur dus ik zie er een beetje verlept uit maar let daar maar niet op!

IMG_3592

Tussen al het schrijven door keek ik nog even een leuke YT video van stellig. Effe een beetje rust tussen al dat ‘werken’ door.

IMG_3591

Ik maakte ook nog even een lijstje van de planning van waneer de artikelen online moeten komen zegmaar zodat het wat overzichtelijker voor mezelf werd.

IMG_3593

Aan het einde van de dag vond ik dat ik wel even Netflix mocht kijken want ik heb deze dag best wel veel vooruit gewerkt met het bloggen!

Dit was de eerste plog! Volgende week komt er een hele leuke plog aan maar dat volgende week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! xx

 

2 gedachten over “Tara’s plog #1 |Blogdagje|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s