Hi, vandaag is het weer tijd voor een nieuwe blogthings! Vandaag gaan we het een beetje hebben over geld verdienen. En in het teken daarvan staat tradetracker!

Geld verdienen?

Op een gegeven moment zou je geld kunnen verdienen met je blog. Super leuk natuurlijk om met je hobby een extra zakcentje te verdienen. Ik ga de komende tijd gewoon wat platforms langs in blogthings waarbij je geld kan verdienen met je blog. Als laatste nog even; doe het bloggen niet voor het geld want dan bereik je er niets mee.

Wat is tradetracker?

Tradetracker is een affilate platform. Dit houd heel simpel in dat ze met advertenties werken. Wat je moet doen is erg simpel. Gewoon een html tekstvlak in je sidebar voegen en daar de code die je via tradetracker kan vinden plakken. Je verdiend bij tradetracker geen bakken met geld want soms is het zo dat je per klik een paar cent krijgt maar over het algemeen krijg je pas geld als iemand ook echt wat koopt op de site van de advertentie. Wel is het zo dat je alleen de advertentie op je site hoeft te plaatsen en verder niets, super simpel toch!

Mijn ervaringen

Ik gebruik tradetracker nog niet zo lang maar heb wel al wat geld verdiend. Dit is echter nog niet uitbetaald want dat gebeurt pas bij de โ‚ฌ25,-. Wel kan ik jullie dus vertellen dat je er super makkelijk geld mee kan verdienen. Ik heb zelf een advertentie in de sidebar geplaatst en onder elk artikel staan ze. Ik raad je dit dus zeker aan, vooral als je wat meer volgers hebt want dan werkt het beter maar ook voor kleine bloggers is het mogelijk!

Dit was de blogthings van deze keer! Heb jij verzoekjes voor bepaalde onderwerpen? Laat ze dan vooral achter dan kan ik ze behandelen. Tot morgen xx

 

3 gedachten over “Blogthings #7 |Tradetracker|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s