Hi, ik heb weer een review en inderdaad alweer van twee essie nagellakjes. Vorige keer vertelde ik al dat je bij de etos kon sparen voor deze nagellakjes en ik had weer genoeg punten voor een tasje en het leek mij wel weer leuk om de kleurtjes even te laten zien dus veel plezier met lezen!

Review:

Zoals jullie weten heb ik al wat essie nagellakjes gereviewd voor jullie en dan weten jullie ook dat ik over het algemeen heel erg tevreden ben over de essie nagellakjes. Ik zal straks bij de kleuren nog even laten weten in hoeveel laagjes het nagellakje dekt maar ik zal nu nog even een echte review geven. Ik vind de Essie lakjes opzich wel een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben want de lakjes blijven erg lang en mooi zitten dus daar heb ik wel 10 euro voor over. Verder vind ik ook het kwastje erg fijn met het aanbrengen van de nagellak.

Madison ave-hue:

Deze mooie roze kleur heeft ook nog eens hele kleine ja soort van gouden glitters erin zetten wat de kleur toch net wat meer bijzonder maakt. Ik vind het zelf echt een mooie roze kleur die niet te vel is en gewoon erg leuk is voor de zomer en ook nog wel voor de winter/herfst. Deze kleur dekte met twee laagjes.

Marshmallow:

Deze mooie witte kleur wou ik al heel erg lang maar ik kon hem nooit vinden als ik naar de etos of het kruidvat ging. Ik was dan ook heel erg blij dat die in het tasje zat! Helaas ben ik niet heel erg tevreden met dit nagellakje. Hij is best wel waterig en dat zorgt ervoor dat je echt wel 3 laagjes nodig hebt als je het mooi gedekt wilt hebben. De kleur is wel mooi, hij is gewoon mooi wit en niet wat je vaak ziet van dat geel-witte.

Swatches:

IMG_3558

Links zie je Madison ave-hue en rechts marshmallow. Ik vind ze echt heel erg mooi. Ik heb dus voor de witte kleur 3 laagjes gebruikt en voor de roze heb ik 2 laagjes gebruikt. Misschien zie je bij de roze kleur wel een beetje de glitters erin zitten, ik vind dat echt een super mooie toevoeging aan de nagellak.

Dit was de review al weer! Ik heb op dit moment al 8 essie lakjes en ik zal zeker mijn collectie uitbreiden! xx

Wat is jullie favoriet?

 

5 gedachten over “Essie review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s