Hi, vandaag wijd ik een artikel aan mijn bullet journal! Ik heb vorige week een bullet journal besteld en ik wil jullie gewoon mijn mening erover geven en ook een beetje uitleggen wat het is en wat ik ermee ga doen!

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal is eigenlijk gewoon een groot notitieboek. Het heeft alleen geen lijntjespapier zoals de meeste notieboeken wel hebben maar ja een soort stipjes. Hierdoor kan je heel erg mooi handletteren en lijnen trekken. Ik zal hieronder wel even een foto plaatsen van het papier!

IMG_3536
Het papier

Review bullet journal

Ik heb mijn bullet journal besteld bij mylovelynotebook en de bullet journal is van het merk nuuna. Ik heb hem voor €24.90 besteld. Allereerst ben ik echt super tevreden over de webshop. De verzending was super snel want ik had om 16:00 en de volgende dag had ik het al in huis! Daarnaast ben ik ook heel tevreden over de bullet journal. De buitkant is van leer gemaakt wat ervoor zorgt dat die lang meegaat wat echt heel fijn is. Verder is het heel erg mooi, zacht papier en zijn het lekker veel blaadjes!

IMG_3534
De bullet journal

Wat ga ik ermee doen?

Ik wil de bullet journal echt gebruiken als een planner zoals die vaak gebruikt wordt. Ik wil ook een beetje oefenen met handletteren maar dat duurt nog wel even voordat ik dat mooi kan. Verder wil ik lekker creatief plannen dus met leuke markers enz.

Dit was mijn review van de bullet journal! Ze hebben bij mylovelynotebook nog veel meer leuke bullet journals dus neem zeker even een kijkje! xx

(dit is geen samenwerking met mylovelynotebook, ik heb het gewoon zelf betaald.)

Een gedachte over “My bullet journal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s