Hi, vandaag het 9e interview alweer! Ik merk dat iedereen het erg leuk vindt om te lezen dus ik blijf voorlopig nog wel even doorgaan! Vandaag interview ik Merel van http://www.lotuswritings.nl


 1. Vertel eens wat over jezelf.
  Hoi! Mijn naam is Merel (32) en ik woon samen met Ro. Samen zorgen we voor onze drie dochters: June (10), Rose (2) en May (1). Naast mama ben ik blogger, hou van shoppen, heel veel lachen en lekker eten met Ro.
 2. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
  Eigenlijk eeuwen geleden op web-log al. Later werd dat Hyves. Meestal over wat we meemaakten tijdens het uitgaan en mijn verwondering over het leven als single mom. Vervolgens ging ik verder op Facebook en eind 2014 startte ik op WordPress. Sinds augustus 2015 blog ik dagelijks. Eigenlijk vooral omdat ik beter wilde leren schrijven. En dat lukt volgens mij het best wanneer je zoveel mogelijk oefent. Vandaar ook mijn streven om dagelijks een blog online te zetten – al zijn het er vaak 2 of 3 tegenwoordig.
 3. Waar gaat je blog over?

De meeste artikelen gaan over ouderschap. Vaak vanuit mezelf geschreven, maar ook Ro schrijft maandelijks wel een stuk over vaders. Mijn zusje blogt onregelmatig over haar baan in het onderwijs en een vriendin levert bijdragen als pedagoge. Inmiddels dus vrij breed, maar bijna altijd met kinderen als inspiratiebron.

 

 1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Ik heb inmiddels een paar hele lieve meiden leren kennen en ook in het echt ontmoet. Daarnaast vind ik de interactie met lezers ontzettend leuk. De eerste keer dat een onbekende mijn Facebookpagina begon te volgen, vond ik eigenlijk best spannend. Maar het levert zoveel moois op. Speciaal! In financieel opzicht kan ik hiermee inmiddels af en toe een extraatje verdienen, dat is fijn meegenomen in een gezin met drie dochters.

 1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Het lijkt me mooi als ik komende jaren nog verder mag groeien. Ik zou ooit wel een goedlopend online magazine willen met meerdere redacteuren, aan mijn ambitie ligt het in elk geval niet haha!

 1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?
  Blijf dicht bij jezelf. Wil je één keer per maand bloggen? Of juist elke dag? Probeer en ontdek! Daarnaast raad ik iedereen aan om zich te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een schrijfcursus of door internet af te zoeken naar tips. Niemand is ooit uitgeleerd, dus sta zeker open voor kritiek van anderen. Luister naar mensen die al veel langer bezig zijn dan jij, bijvoorbeeld. Dan kan je namelijk echt zoveel mogelijk uit jezelf halen.
 2. Heb je nog iets toe te voegen?

Wil je dagelijks columns, reviews (én winacties!) en informatieve blogs lezen over het ouderschap? Je kan me vinden op www.lotuswritings.nl, www.facebook.com/overouderschapenliefde, Pinterest @lotuswritings en via Instagram @lotus_writings. Wees welkom!


Dit was het super leuke interview met Merel! Check zeker even haar blog en social media! Volgende week staat er natuurlijk weer een nieuw interview klaar en morgen ook weer een super leuk artikel! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s