Hi, zoals jullie weten plaatste ik elke woensdag een week plog. Dit heete Tara’s week. Ik heb besloten om het een beetje aan te gaan passen. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt had ik vaak weinig foto’s en het was redelijk saai want ik moet gewoon elke dag naar school (behalve het weekend dan). Daarom heb ik besloten om Tara’s plog in het leven te roepen! Het houdt heel simpel in dat er elke woensdag een plog online staat! Dit kan van een dag zijn maar ook van meerdere dagen en misschien wel een hele week. Zo ben ik niet verplicht om echt elke dag foto’s te maken en komen er ook meer plogs van leuke uitjes enz. online! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dan is volgende week woensdag het al tijd voor de eerste plog! xx

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

 

2 gedachten over “Aankondiging Tara’s plog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s