Hi, vandaag in talk with the bloggers het interview met Sanne van de blog  https://sannebeautylife.wordpress.com/ !


1.      Vertel eens wat over jezelf.

Hallo, mijn naam is Sanne, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Mijn hobby’s zijn scouting, winkelen, make-up en natuurlijk met vriendinnen afspreken. Ik zit nog op school en ik volg de kappersopleiding niveau 3, ook ben ik een officieel visagiste, en kleuranalisten.

2.      Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Waarom ik een blog begonnen ben is omdat ik voor een lange periode geen school gehad heb. Ik ben opzoek gegaan naar een nieuwe hobby. Zodat ik iets te doen had in mijn vrije tijd dat ik nogal veel had. Ik was al een langere tijd aan het na denken om een blog te maken. Alleen ik zat met te veel vragen in mijn hoofd. Vragen zoals kan ik het wel? Ben ik interessant genoeg? Komen er geen typ fouten in i.v.m. mijn dyslexie? Maar toch ga ik het doen, ik vind het leuk om nieuwe producten uit te testen, en om mijn mening er over te geven.

Andere reden waarom ik een blog ben begonnen is omdat ik wil afvallen, denk je vast van waarom begin je dan een blog? Nou omdat ik door een blog te schrijven en er echt eerlijk over te zijn hoe mijn afval proces gaat mezelf motiveert en hopelijk ook andere mensen kan motiveren om door te gaan. Ook kan ik zo lekkere recepten delen met mijn lezers.

3.      Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat eigenlijk over alles wat ik leuk vindt. Voornamelijk over beauty. Soms kom ik wel eens een leuke DIY tegen en probeer ik die uit. Of ik deel leuke nieuwe apps. Echt alles wat mij aanspreekt en wat ik leuk vindt. Ook deel ik één keer per maand hoe mijn afval proces gegaan is. Het is een soort van serie die elke maand gepost wordt.

4.      Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Dit vindt ik een moeilijke vraag. Ik heb nog niet echt veel bereikt. Ik merk wel dat veel meer mensen het leuk vinden dan dat ik zelf dacht. Er zijn heel veel mensen die het lezen en ook echt leuk vinden. Hierdoor krijg ik soms wel producten van mensen die ik ken die een eigen bedrijf hebben. Zodat ik hun producten kan uittesten. Ook echt iets wat ik heb bereikt is mijn taal. Omdat ik dyslexie heb maak ik best vaak typefouten of klopt mijn zinsopbouw niet. Ik merk dat het tegenwoordig makkelijker gaat en dat het steeds beter wordt en echt vooruit gaat. Dit is echt een persoonlijk doel maar ben er echt heel trotst op.

5.      Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Blog bekendheid. Ik zou graag iets groter willen worden. Dat mensen meer gaan reageren op berichten en dat ik weet dat mensen echt wat aan de informatie hebben. Het maakt mij niet uit of ik gesponsord zou worden of niet. Ik vindt het leuk om blogs te maken en wil mensen graag informeren over producten. Daar gaat het toch ook alleen maar om? Mensen informatie geven over producten. Of ze het wel of niet moeten gaan kopen.

6.      Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Wees jezelf. Ga niet anders voor doen op internet dan dat je echt bent. Mensen doen dat al snel omdat via internet kan je veel makkelijker anders zijn dan dat je normaal bent. Daarom moet je echt goed jezelf blijven. Ik merk ook vaak genoeg dat ik soms eventjes terug moet gaan en weer mezelf moet worden. Maar doe alleen dingen wat je zelf wilt en laat je niet overhalen door andere bloggers die het beter doen of anders doen dan jij zelf.

7.      Heb je nog iets toe te voegen?

Als je het leuk vindt kan je mij natuurlijk volgen op mijn blog! Mijn blog heet: https://sannebeautylife.wordpress.com/ Naast mijn blog kan je me ook volgen op Instagram of facebook. @Sanne.beauty.life


Dit was het interview. Thanks Sanne. Ga haar zeker even volgen! Volgende week vrijdag natuurlijk weer een nieuw interview en morgen ook weer eens een leuk fashion artikel! xx

3 gedachten over “Talk with the bloggers #8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s