Hi, ik heb vandaag weer eens een review voor jullie en dit keer is het een review van twee lip butters van de body shop. Ik heb ze gekregen uit de adventskalender dus dat is alweer een tijdje geleden maar hier alsnog de review!

Eerste indruk

Ik wou al een tijdje deze lipbutters proberen en toen er twee in de adventskalender zaten was ik dus ook heel erg blij. Mijn eerste indruk is dus goed want de potjes zien er erg leuk uit en het leek mij een fijn product voor je lippen!

Review

Ik heb dus twee verschillende geuren/smaken en ze werken wel hetzelfde maar ik ga ook appart wat vertellen over hoe ik de geur/smaak vind. Links zie je de geur strawberry en rechts shea butter. Allereerst kan ik je vertellen dat de aarbeien geur echt heel erg zoet ruikt wat wel lekker kan zijn maar eigenlijk is die iets te zoet en de shea butter geur ja ruikt gewoon zoals shea altijd ruikt. De lip butters zijn heel erg romig en voelen ook erg voedend aan op de lippen. Je hebt zeker wel voor een aantal uur een lekkere verzorging op je lippen. Ook ziet het er super schattig uit een beetje een soort kleine versie van de body butters die ze ook verkopen.

Conclusie

Het komt er dus op neer dat ik erg tevreden ben over dit product. Ook is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed want ze kosten €5,- en je doet denk ik wel lang met dit product dus ik heb het ervoor over. Ik zou je wel aanraden om als je een van deze twee geuren/smaken wilt kopen voor de shea butter te gaan omdat de aarbeien variant best wel zoet smaakt en ruikt.

Dit was de review alweer! Ik ben dus erg tevreden over de lipbutters, heb jij ze al eens geprobeerd? En ben je enthousiast? Laat het weten! Tot morgen xx

Een gedachte over “Review lipbutters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s