Hi, het is alweer tijd voor het zevende interview en ik hoop dat jullie het tot nu toe erg leuk vinden om te lezen! Vandaag interview ik Yvonne van  http://yvonnebruin.com/!


 

  1. Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Yvonne en ik ben 18 jaar. Ik zit momenteel in mijn examenjaar en ben druk bezig met van alles en nog wat. Ik vind het altijd leuk om in mijn vrije tijd met vriendinnen gezellig af te spreken en een feestje ben ik altijd wel voor in. Naast vrienden en school vind ik het leuk om mij bezig te houden met fotografie, nail-art, beauty, kleding maken, zingen, piano spelen, klassiek ballet en tennis. Een heel lijstje dus! Ik heb ook een konijn, Droppie, en zij is echt mijn alles.

 

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben zo ongeveer 3 jaar terug begonnen. Best wel een tijdje ben ik online druk bezig. Ik begon eerst met een YouTube kanaal die ik samen met een vriendin begon. Na het starten van een blog en een tijd online is zij gestopt, maar ik ben met veel liefde door gegaan. Ik wilde graag mijn liefde voor creativiteit delen met anderen en daarnaast ben ik een grote kletskous, dus tegen een camera kletsen vind ik erg leuk om te doen. Ongeveer een maand geleden ben ik begonnen aan mijn nieuwe blog. Ik was hiervoor steeds aan het stoeien met wat ik nu eigenlijk wilde. Uiteindelijk ben ik ervoor gegaan dat ik mijn blog volledig wil focussen op fotografie. Ik heb een eigen domein gekocht en ben aan de slag gegaan. Nu na een maand ben ik nog steeds enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt. Mijn YouTube ligt momenteel even stil, maar als ik een groot project van school heb afgerond zal ik ook hier weer wat meer tijd voor hebben.

 

  1. Waar gaat je blog over?

Mijn blog gaat volledig over fotografie. Ik vind het ontzettend leuk om te fotograferen en ik vind het ook leuk om hier meer over te leren. Op mijn blog deel ik elke week een foto met daarbij een stukje tekst over de foto zelf, iets dat mij inspireert of iets dat is gebeurd. Ook deel ik elke maand een andere fotografie blogger of Instagrammer, een plek op de wereld (binnen en buitenland) waar je prachtige foto’s kunt maken, een nieuw item, iets persoonlijks of tips & tricks. Als laatste deel ik ook elke maand resultaten van een fotosessie als een soort van mini-expositie.

 

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Ik heb met een aantal bedrijven mogen samenwerken. Daarnaast leer ik ontzettend veel mensen kennen. Zo heb ik bijvoorbeeld Daphne leren kennen. Zij is een hele goede vriendin van mij geworden ondanks dat ze aan de andere kant van het land woont. Ook heb ik ontzettend veel geleerd.

 

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Ik hoop dat ik meer mensen mag gaan inspireren en helpen op het gebied van het delen van je passie en natuurlijk met het omgaan met een camera. Daarnaast is mijn blog ook een leerproces voor mijzelf. Steeds leer ik weer nieuwe dingen en producten kennen en ik hoop dat dit door blijft gaan tot het einde.

 

  1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Blijf altijd zo dicht mogelijk bij jezelf. Wat is het dat jij met anderen wilt delen? Dan moet je dat gaan doen. Ik ben blij dat ik mijn blog heb veranderd tot wat ik nu perfect vind. Misschien verander ik het ooit weer, maar voor nu is dit wat ik zoek. Ook denk ik dat je niet constant moet kijken naar hoeveel volgers je al hebt. Je blogt omdat je het ontzettend leuk vind en er voldoening uit haalt.

 

  1. Heb je nog iets toe te voegen?

Blijf altijd jezelf ❤


Thanks Yvonne voor het super leuke en uitgebreide artikel! Wil jij ook geinterviewd worden? Mail mij dan naar taartjedekorte@gmail.com xx

2 gedachten over “Talk with the bloggers #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s