Hi, vandaag heb ik weer een leuke blogthings voor jullie en vandaag ga ik jullie wat vertellen over de eerste volgers. Dus hoe krijg je ze en hoe deed ik dat? Je leest het allemaal in dit artikel.

Waarom is het zo moeilijk?

De eerste paar volgers op je blog krijgen is het moeilijkste wat er is. Je hebt net je eerste leuke post geplaatst en dan is het wachten geblazen. Vaak heb je aan het begin nog geen eigen domein naam en weinig artikelen online staan, dit is dus er moeilijk vindbaar voor de mensen die jouw volgers kunnen worden.

Hoe krijg je je eerste bezoekers en volgers?

Om je eerste bezoekers en misschien wel volgers te krijgen moet je dus zorgen dat de mensen bij jouw artikel komen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden;

  • Zorg dat je een artikel schrijft met een onderwerp waar veel mensen op zoeken of juist iets waar minder artikelen van zijn.
  • Probeer zoveel mogelijk mensen te laten weten dat je een blog hebt, bv. door iets op social media te plaatsen.
  • Reageer bij andere bloggers of plaats je plog bij een ‘spam je blog artikel’.

Er zijn dus best wat mogelijkheden om je eerste volgers te krijgen. Ik was er zelf eigenlijk nauwelijks mee bezig en opzich kreeg ik nog wel wat bezoekers en volgers maar ik denk dat als je deze drie tips hierboven gebruikt je al een stuk verder komt! Nog even een aandachtspuntje bij de laatste. Het is natuurlijk niet zo dat je alle blogs op moet zoeken en een standaard reactie zoals; leuk! Plaatst want dit heeft niet echt invloed beter kan je gewoon het artikel goed lezen en daarop een reactie baseren.

Dit was het artikel en ik dacht dat het wel leuk was als je, je blog hieronder mag vermelden met een klein stukje tekst erbij! Misschien wel leuk voor jouw eerste volgers! xx tot morgen

Een gedachte over “Blogthings #4 |de eerste volgers|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s