Heei, ik heb weer eens een artikel voor jullie. Vandaag deel ik 5 nailarts met jullie ter inspiratie voor pasen. Ik heb ze allemaal op pinterest gevonden. Laten we snel beginnen…

Als eerste dit schattige konijntje. Deze is makkelijk te maken, maar ziet er wel ontzettend leuk uit!

Dan deze nailart. Ik vind hem zelf heel schattig. Je ziet dit niet vaak voorbij komen, maar ik vind hem ontzettend leuk.

Dan dit ontzettend schattig kuikentje en de schattige eitjes. Ik vind dit zo’n leuk geheel en ook weer ontzettend schattig. Ik heb nu al in de gaten dat ik heel vaak ontzettend zeg.

Ook deze konijntjes vind ik weer heel erg schattig. Makkelijk te maken, maar wel heel leuk! Volgens mij zouden de meeste mensen dit moeten kunnen, zelfs ik. En ik ben niet zo handig met nailarts.

En als laatste vind ik deze erg leuk. En deze kan ook als het geen Pasen is, maar bij mij roept dit wel echt een Pasen gevoel op. Ook deze is niet heel moeilijk om na te maken.

Dit waren alweer de vijf nailarts die ik allemaal heel leuk vind en ook zeker ga proberen. Een paar heb ik al een keer gedaan, zoals de laatste. Ik hoop dat jullie ze namaken, en stuur zeker even een foto via mijn instagram (@thelifestylebeautybag).

Groetjes Annelot

4 gedachten over “5x nailarts voor pasen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s