Hi, vandaag heb ik weer een super leuk interview voor jullie en dit keer is het een interview met Jana van thestyleissue!


  1. Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Jana, 23-jarige freelance lifestylejournaliste. Schrijven is mijn passie, dus een blog onderhouden leek mij een logische keuze. Ik woon in Antwerpen en zou echt nergens anders willen wonen. Als ik mezelf moet omschrijven in een paar woorden : crazy cat lady, glitter-fanatic en avocado-expert 😉

  1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben al heel lang bezig met bloggen, maar ben verschillende keren helemaal opnieuw begonnen. Ik was nooit echt tevreden met het concept en met het ouder worden heb ik mijn eigen stijl gevonden. Mijn blog The Style Issue bestaat nu ongeveer sinds begin vorig jaar. Ik ben begonnen met bloggen omdat het een leuke manier is om mezelf te uiten. Anderen inspireren, netwerken en mijn stempel drukken zijn de belangrijkste redenen om te blijven bloggen.

  1. Waar gaat je blog over?

The Style Issue is een lifestyleblog (mode, beauty, life) dus ik probeer zo goed mogelijk binnen deze grenzen te blijven. Al kan het natuurlijk gebeuren dat ik het écht niet kan laten om iets anders te delen. Een avocadorecept bijvoorbeeld! (obsessed, me?)

  1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Ik heb vooral heel veel mensen leren kennen met dezelfde interesses. Leuke collabs met andere bloggers, brands en events bezoeken heeft echt een wereld geopend voor mij.

  1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Nog veel netwerken en het uitbreiden en ‘branden’ van mijn blog. Kortom, ik wil het gevoel krijgen dat ik de juiste weg ben ingeslagen. Als ik lezers kan inspireren, kan laten lachen of doen wegdromen is mijn missie geslaagd.

  1. Welke tip geef je me aan andere bloggers?

Volg je buikgevoel! Wees anders dan de rest. Tegenwoordig lijkt iedereen een blog te hebben, dus probeer je goed te onderscheiden. Maar vooral: geef niet te snel op. Een succesvolle blog opbouwen vraagt veel tijd, dus gun jezelf tijd genoeg en leg de lat telkens ietsje hoger.

  1. Heb je nog iets toe te voegen?

“Don’t focus on having a great blog. Focus on producing a blog that’s great for your readers.” – Brian Clark


Thank you Jana voor het invullen van het interview! Super leuke antwoorden en de quote moet iedereen onthouden! Tot morgen xx

Een gedachte over “Talk with the bloggers #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s