Hi, ik heb weer eens een review voor jullie! Dit keer zijn het twee nagellakjes van Essie die in een goodiebag zaten waar je voor kon sparen bij de etos en het zijn twee zomerse kleurtjes dus kijk gezellig mee!

Kwaliteit:

Ik vind Essie lakjes echt heel erg fijn! Ik heb nu al iets van 6 kleurtjes en ik ben over het algemeen erg tevreden over de werking van de nagellakjes. Het enige nadeel vind ik wel dat ze best wel prijzig zijn, ze zijn namelijk 10 euro en voor de kwaliteit vind ik het misschien net wat te duur maar verder dekt de nagellak wel gewoon goed; met twee laagjes zit het er mooi op.

De kleuren:

Ik heb dus twee kleurtjes. Een beetje een roze en dit heet ‘i need vacantion’ en een beetje een peach kleur en die heet ‘back in the limo’. Het zijn echte lente/zomer kleurtjes!

‘Need a vacantion’

Dit is de roze kleur! Straks komen de foto’s van de swatches maar ik kan alvast vertellen dat het echt een hele felle roze is. Ik houd eigenlijk niet echt van felle nagellak maar in de zomer vind ik het af en toe nog wel leuk dus daar is dit nagellakje goed voor geschikt!

‘Back in the limo’

Dan de peach kleur! Ik vind dit de mooiste van de twee en hij ziet er best oranje uit maar op de nagels valt dat heel erg mee. Bij mijn lichte huidskleur is die misschien niet heel mooi maar bij een zongebruinde huid denk ik wel, wederom dus een kleurtje voor in de zomer.

Swatches:

Links zie je dus de felle roze kleur en rechts de peach kleur. Ik kijk er nu al naar uit om de nagellakjes in de zomer lekker te gaan dragen maar dan moet het wel echt lekker weer worden!

Dit was de review. Ik ben dus best tevreden met de nagellakjes! Wat vind jij de mooiste van de twee? Laat het hieronder weten! Tot morgen. xx

 

2 gedachten over “Review: Essie lakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s