Hi, vandaag heb ik het derde artikel van blogthings voor jullie en vandaag ga we het hebben over het aller eerste artikel en je about page! Je eerste artikel en about page zijn eigenlijk het visite kaartje voor je blog en geven zo de eerste indruk! Genoeg redenen dus om er veel tijd aan te besteden.

Eerste artikel:

Mijn aller eerste artikel was super slecht dat ik jullie gewoon wat tips wil geven zodat het wel een goed en mooi artikel wordt! In het eerste artikel moet je een aantal dingen vermelden; iets over jezelf, wat wil je plaatsen en je uploadschema. Als eerste is het handig om iets te schrijven over jezelf, dus je kan je gewoon even voorstellen enz. Daarnaast kan je ook vertellen waarom je gaat bloggen want veel mensen zijn hier benieuwd naar. Ook is het leuk om te vertellen wat voor content je wilt maken want zo weten de mensen wat ze kunnen verwachten op je blog en gaan ze je misschien wel volgen! Als laatste kan je ook vertellen wanneer en op welke tijden je een artikel wilt gaan plaatsen dit is handig voor je volgers zodat ze geen enkel artikel missen. Dan nog een kleine tip; zorg voor een mooie foto van jezelf in het artikel, zo weten de mensen nog beter wie je bent.

About page:

Dan je about page. Als je al een aantal artikelen op je blog hebt staan en mensen komen daardoor op je blog terecht willen ze vaak weten wie er achter de blog zit dus gaan ze opzoek naar een about page! Op een about page schrijf je natuurlijk iets over jezelf, dus een leuke foto en een stukje tekst. Dat stukje tekst kan over je hobby’s gaan, hoe lang je blogt, waarom je blogt/ Noem maar op, zolang het maar over jou gaat en de mensen gelijk een beeld van de persoon achter de blog kunnen schetsen!

Dit waren de tips voor deze week! Volgende week ga ik wat schrijven over de eerste aantal volgers krijgen! Heb jij nog ideeën of suggesties voor blogthings? Laat ze dan bij de reacties achter! xx

4 gedachten over “Blogthings #3 | Eerste artikel en about page |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s