Hi, vandaag heb ik weer een interview voor jullie en dit keer is het de beurt aan Yentl van www.yentlvr.nl !


1. Vertel eens wat over jezelf

Mijn naam is Yentl, ik ben 23 jaar en woon sinds 2012 in Rotterdam. Ik blog sinds een paar maandjes op www.yentlvr.nl. Ik ben opgegroeid in Burgh-Haamstede, een rustig dorpje in Zeeland. Ik ben in Rotterdam komen wonen om te studeren. En daarna ben ik blijven hangen, mede door mijn vriend die uit Rotterdam komt. Sinds juli 2016 zijn wij trotse ouders van ons zoontje Agüero Kenzo. We are blessed! Ik zou me het leven zonder dit kleine mannetje niet meer kunnen voorstellen.

Net voor mijn zwangerschapsverlof ben ik afgestudeerd in Logistiek en Economie, maar een kantoorbaan is niet echt wat bij mij past. Mijn hart ligt in de winkel, en dus werk ik nog steeds met heel veel plezier bij Etos, nu als verkoopcoördinator. Met een leidinggevende functie, het moederschap, een gezin, het huishouden en een blog heb je meer dan een fulltime baan. Maar wel een hele leuke!

2. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Al jaren wilde ik mijn eigen blog, maar naast mijn studie en werk lukte het niet om er de tijd voor te nemen. Maar afgelopen juni ben ik afgestudeerd en zat ik ook gelijk in mijn zwangerschapsverlof. Tijd zat om een blog op te zetten! Na de bevalling staat je leven wel eventjes op zijn kop, en kwam ik opnieuw niet aan mijn blog toe. Nu ik eenmaal een goed ritme heb gevonden in het gezinsleven en werk, is het makkelijker om ook aan mijn blog te werken.

Wij mama’s hebben vaak weinig tijd voor onszelf, we staan zelf nooit op de eerste plek, terwijl juist wij het verdienen om het allermooiste en beste van onszelf te laten zien. Met mijn blog hoop ik vele moeders te inspireren om zichzelf niet te vergeten.

3.Waar gaat je blog over?

Op mijn blog www.YentVR.nl neem ik jullie mee in het leven van een jonge moeder met een passie voor beauty, fashion, health en lifestyle. Voor mij is het nog een verrassing hoe het leven als mama zal zijn, dit maakt het extra leuk en waarschijnlijk ook herkenbaar voor vele anderen mama’s. Ik post onder andere productreviews, tips en tricks, outfits, make-up looks, inspiratie, recepten, fashion, verhalen, ervaringen en nog veel meer. Van budget tot high-end!

4. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Superveel plezier, voldoening en positieve reacties. Ik vind het superleuk om mijn kennis met andere te delen, en ik ben blij dat het aan vele kanten zo positief wordt ontvangen. Inmiddels heb ik een eerste samenwerking, superleuk. Hier wordt ik heel enthousiast van. Voor mij als blogger is dit een bevestiging dat ik serieus genomen wordt. Het motiveert me om door te gaan.

5. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?

Mijn doel is natuurlijk om te groeien, meer views, bezoekers etc. Maar mijn grootste doel is om vrouwen te inspireren met wie ik ben, en hier ontzettend veel plezier in houden. Iedereen is mooi, alle mama’s, en wij verdienen het om dat te laten zien aan de rest van de wereld.

6. Welke tip geef je mee aan andere bloggers?

Heb plezier en vertrouwen in wat je doet en blijf altijd jezelf.

7.  Heb je nog iets toe te voegen? 

Ben je benieuwd naar mij? Hoe is het leven als beautymama? Bezoek dan mijn website is: www.yentlvr.nl.

Lots of love

YentlVR


Dit was het interview alweer! Volgende week staat er natuurlijk weer eentje voor jullie klaar! xx Tara

Een gedachte over “Talk with the bloggers #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s