Hi, vandaag heb ik een gastblog voor jullie van Nicole en ze heeft een webshop met allemaal leuke bakspulletjes dus lees zeker even verder!


Hi allemaal,

Mijn naam is Nicole, de trotse eigenaresse van www.nicoles-choice.nl Nicole’s Choice, waar gezond een keuze is. Je vindt hier doe-het-zelf bakmixen in prachtige Weck® potten, losse thee en tussendoortjes. Al deze producten zijn zonder geraffineerde suikers, e-nummers en ingrediënten die je niet kent. Waarom vraag je je misschien af?

Naamloos.png

In 2012 kreeg ik last van vage klachten zoals regelmatig een opgezwollen buik, eczeem, hoofdpijn, diarree etc. Ik ben er na een zoektocht achter gekomen dat voedsel heel veel voor je lichaam kan doen. Van daaruit is mijn interesse in gezondere voeding alleen maar groter geworden. Ik vind alsnog dat je af en toe ook gewoon mag genieten van een lekker wijntje, chocolade of sushi. Sowieso is sushi en chocolade ook wel echt mijn guilty pleasure. Wat kun jij nooit weerstaan?

thee.png

Naast de bovengenoemde producten verkoop ik ook keukenschorten, theefilters maar ook los de Weck® potten.

pot.png

Altijd al ben ik een snoepkont geweest en sinds dat ik jong was vind ik het al leuk om te koken en bakken. Ik heb veel samen met ons mam (ja, ik kom uit Brabant) in de keuken gestaan, appeltaarten gemaakt, of uitgebreid gekookt wanneer er iets speciaals te vieren was. En nu nog steeds, ik vind het heerlijk om weekmenu’s te maken en om iedere week weer een nieuw recept uit te proberen.

Een recept wat ik graag maak en waarvan ik meestal de ingrediënten standaard wel in huis heb is het volgende:

Naamloos.png

Courgetti met avocadosaus en gerookte zalmfilet:

  • 2 courgettes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 avocado
  • Citroen
  • Olijfolie
  • 200 gr gerookte zalmfilet
  • peper
  • zout
  • olie om in te bakken

 

Nodig: spiraalsnijder, wokpan, optioneel staafmixer

Bereiden: Schil en snipper de ui. Maak de knoflook schoon en snijd deze heel fijn. Draai met de spiraalsnijder mooie spaghetti slierten van de courgettes. Voeg wat olijfolie toe en wat zout en peper. Zet even apart.

Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en prak dit fijn of doe dit samen met de knoflook pureren. Breng dit op smaak met een kneepje citroensap, peper en wat zout.

Verwarm wat olijfolie in de wokpan en fruit hier de ui in aan. Voeg de courgetteslierten toe en bak ongeveer 2/3 minuten mee. Schep regelmatig om! Snijd de gerookte zalm in stukken. Meng nu de courgetteslierten met de avocadosaus, leg de zalm on top en geniet!

schort.png

Ga jij dit recept maken? Als je dan toch de keuken in duikt kun je daar wel een leuk keukenschort bij gebruiken toch? De keukenschorten die ik verkoop zijn handgemaakt in Nederland, tweezijdig kan je deze dragen. Kortom… twee schorten in één, voor elk humeur een ander schort! Of gewoon omdraaien wanneer het schort vies is 😉

Omdat ik het heel leuk vind dat ik een plaatsje heb gekregen op Tara haar blog wil ik alle lezeressen een extraatje aanbieden. Wanneer jij een bestelling plaatst vermeld dan Tara bij je bestelling en dan krijg jij een extra proefzakje thee cadeau!

Ik hoop dat ik jullie snel zie bij Nicole’s Choice.

Liefs, Nicole

Www.nicoles-choice.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s