Hi, het is alweer een maand geleden dat het eerste interview online kwam en vandaag is het tijd voor nummer 4! Vandaag is het de beurt aan Lot.


 1. Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Lot, een dertiger die blogt. Thuis heb ik een man rondlopen en een dikke kat. Zelfs wanneer ik niet blog, ben ik creatief bezig. Ik hou van fotografie, en van schrijven. Daarnaast ben ik een redelijke tekenaar en pruts ik met stofjes, pareltjes, hout.

 1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
  Ik schrijf heel graag. Om mijn schrijfwerk te doen groeien, zocht ik op google naar mensen die schrijvers zochten. Zo vond ik iemand die een blogger zocht: het Nederlandse Reishonger. Ik mocht bij Reishonger beginnen schrijven, en zo ging het balletje aan het rollen. Intussen ben ik hoofdredactrice van de Belgische zustersite van Reishonger; Reisgoesting.
 2. Waar gaat je blog over?
  Reisgoesting gaat over reizen. Over eigenzinnig reizen, vooral. Met Reisgoesting wil ik mensen inspireren hun eigen ding te doen. Laat die prefab reizen vallen, en trek zelf de wereld in. Zoek je eigen weg, al is het voor een weekendje aan de kust of voor een wereldreis.
 3. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?
  Hoewel Reisgoesting nog redelijk jong is, amper anderhalf jaar, reis ik veel voor de blog. In de winter zit ik vaak thuis, maar zodra de lente er is, lopen de reisjes binnen en trek ik van jut naar her.                                                                                                      Reisbloggen is iets dat énorm veel tijd in beslag neemt. Vooral tijdens het reizen heb ik amper de tijd om bij te slapen of om een artikel te typen. Maar wat ben ik er dol op!
 1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?
  Ik wil Reisgoesting tot één van de bekendere blogs krijgen. Niet dat hij het momenteel slecht doet, maar Reisgoesting mag gerust nog flink groeien!
 2. Welke tip geef je mee aan andere bloggers?
  Ja, je kan met bloggen veel bereiken, maar dat gaat echt niet overnacht. Begin er mee als een hobby en bouw verder uit. Neem alles aan wat je kan, en bewijs dat je goed bent in wat je doet.                                                                                                                              Laat je niets vertellen door anderen: zoals bij elke creatieve hobby of job, mag je flink wat kritiek verwachten over je bloggen. Haal uit die kritiek wat je kan gebruiken en laat de rest vallen. Doe je eigen ding!
 1. Heb je nog iets toe te voegen?
  Nieuwsgierig? Kom eens een kijkje nemen op reisgoesting.be.

Bedankt Lot voor het leuke interview! Volgende week staat er weer een gloednieuwe online! Xx

2 gedachten over “Talk with the bloggers #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s