Hey, ik heb alweer een aankondiging voor jullie vandaag! Ik heb er nogal veel, sorry daarvoor! Maar er komt weer een reeks met artikelen en dit keer is het voor op de zondag! Ik ga namelijk vanaf deze zondag elke week 20 vragen van de 1000 questions tag beantwoorden! Dit leek mij wel leuk want dan komen jullie weer meer over mij te weten! Voor de rest heb ik gewoon op de maandag en donderdag nog andere artikelen en ik zal proberen weer wat meer over beauty en fashion te gaan schrijven! Ik hoop iniedergeval dat het jullie erg leuk lijkt en dan beginnen we zondag met de eerste 20! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s