Hey, het is alweer tijd voor het derde (!) interview! Ik heb zoveel aanmeldingen gehad dat ik tot ergens in mei al vol zit! Maar mocht je nog mee willen doen mail mij dan even (kijk onder het kopje contact!) Vandaag interview ik Malou!


 1. Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Malou, 27 jaar oud en ik ben moeder van 2 kinderen; Nomi (ruim 2) en Lenn (7 maanden). Ik ben in 2014 getrouwd met Bart en we wonen in een klein stadje in Overijssel. Ik ben thuisblijfmoeder en ik ben in 2012 start met mijn eerste blog; www.madebymalou.nl. In januari dit jaar ben ik een tweede blog begonnen; www.voormamasdoormamas.nl.

 1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

Ik ben in februari 2012 gestart met bloggen, toen ik net was gestopt met mijn opleiding. Ik had er al wel vaker over nagedacht om een blog te beginnen, maar ik was bang dat ik er niet genoeg tijd voor haar. Toen ik tijdelijk niet meer naar school ging besloot ik een blog aan te maken en ik vond het bloggen meteen heel erg leuk.

 1. Waar gaat je blog over?

MadebyMalou.nl is een persoonlijke blog. Ik blog vooral over het moederschap en kinderen. Voormamasdoormamas.nl is wat breder. Het gaat ook vooral over het moederschap, maar het is minder persoonlijk. Daar heb ik een aantal gastbloggers en dat zorgt ervoor dat er veel verschillende onderwerpen aan bod komen.

 1. Wat heb je tot nu toe bereikt met het bloggen?

Bloggen is voor mij een hele grote hobby en ik kan er mijn ei in kwijt. Ik vind het heerlijk om dingen te delen en mijn ei kwijt te kunnen. Ik heb dus echt een leuke hobby gevonden. Daarnaast verdien ik soms wat bij met deze hobby en dat is natuurlijk ook erg fijn. Ook mag ik soms producten reviewen, wat ik erg leuk vind om te doen. En door het bloggen ben ik in contact gekomen met andere leuke bloggers.

 1. Wat wil je nog graag bereiken met je blog?
  Ik zou het leuk vinden om er echt een bedrijfje van te maken, maar doordat er zoveel blogs bestaan weet ik niet of dat haalbaar is.
 2. Welke tip geef je me aan andere bloggers?
  Blog omdat je het leuk vindt, en niet omdat het voelt als een verplichting. Dat heb ik een tijdje gehad en toen vond ik het bloggen niet altijd meer leuk. Daarom wil ik me nu niet meer verplicht voelen om te bloggen, als er een keer niks online komt vergaat de wereld echt niet 🙂
 3. Heb je nog iets toe te voegen?
  Nee, eigenlijk niet!

Dit was het derde interview alweer! Volgende week heb ik er natuurlijk weer een voor jullie klaar staan maar wat vinden jullie er eigenlijk van? Laat het weten! xx

3 gedachten over “Talk with the bloggers #3

 1. Super leuk dat je dit soort blogs maakt met interviews! Ik zou het super leuk vinden om ook een keertje gast te mogen zijn, als je het leuk vindt! Goed initiatief en leuk gedaan! 🙂 Neem eens een kijkje op mijn blog! Het zou super zijn als je mij ook terug zou willen volgen! Ik ben ook hard bezig om mijn blog bekender te maken. Jij bent al super goed bezig!
  Liefs, Laura

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s