Hi, vandaag heb ik het eerste artikel van blogthings. Om jullie tips te geven en te laten kijken hoe ik nou bepaalde dingen doe leek het mij misschien wel handig om even mijn statistieken te geven. Daarom vandaag een beetje een kort artikel maar zo hebben jullie wel een goed inzicht.

  • Weergave per maand: gemmideld 600-700
  • Bezoekers per maand: gemiddeld 250-300
  • Likes per maand: gemiddeld 150-200
  • Reacties per maand: gemiddeld 20-40

Zo als je kunt zien heb ik niet veel weergave en bezoekers maar ik ben er al heel erg blij mee! Volgende week komt het eerste echte artikel met tips enz. online maar voor nu waren dit de statistieken even en morgen heb ik weer een Tara’s week voor jullie! xx

4 gedachten over “Blogthings #1 | Statistieken |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s